Gość Green Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam Będąc w Decathlonie naknołem się na rękawiczki w "super promocyjnej" cenie 30 zł. Niewiele myśląc udałem się do kasy z nawymi rękawiczkami i to był mój błąd . niebędę się dalej rozpisywał wymienie + i - + dobrze przylegają + jest frotka na kciuku do potu + pewnie trzyma z pozoru mały rzep + cena + dobre na zimę , jesień - w lato są gorące , nieda się w nich jeździć - pot w rękawiczkę wsiąka co po godzinie jazdy sprawia że na ręce mamy mokrą gąbkę - nitmi odłażą :!::!::!: - szmatkuje się w miejscu trzymania uchwytów (patrz zdjęcie nr.2) Zdjęcia podsumowyjąc dobre tylko na chłodne dni :twisted: jeżeli ma ktoś inne opinie / uwagi /zastrzeżenia prosę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 ja moje również kupiłem w decathlonie i dopiero po zakupie zauważyłem że są... szosowe . za mało żelu na nich jest i dłonie miewam trochę obtarte za to wentylacja jest ok . p.s. ścierają się tak jak twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 (edytowane) właśnie wruciłem z 1 godzinndego sprintu na młociny i jest mi w ręce tttttttttttttaaaaaaaaaaaakkkkkkk gorąco ps. u mnie niema żadnego systemu wentylacji Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Mam chyba te same co majster, obtarć nigdy w nich nie miałem, za to bardzo sie mechaca poza tym moga być jak na sprzet za 35 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Za 30 zł to nie mozna sie spodziewac zadnych rewelacji.. Decathlon ma podobne rekawiczki co Lemon Sport ktore ja mam (dostalem na dzien dziecka) kosztowaly 26 zł. I lepiej miec takie rekawiczki niz dac duzo $$ za jakies Shomano XTR i ich zapominac podczas jazdy:) Jak z Wentylacja w tych rekawiczkach decathlona jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ja swoje decathlony za 25 zł przetarłem na wylot [dziura 3x3 cm :mrgreen:] teraz musze o czymś pomyśleć lepszym. ale też z decathlona. jakbym miał rachunek za te moje to już bym wymienił [2 lata bezproblemowej gwarancji, przy czym takie przetarcia nie są traktowane jako uszkodzenie wynikające z eksploatacji] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mam dokladnie te same rekawiczki i nie moge narzekac. Kupielm szosowe bo lepiej mi lezaly na dloni niz dedykowane mtb dectahlona. Zrobilem kilka tras ponad 100km w najwieksze upaly tego lata i sprawdzily sie rewelacyjnie. Obtarc brak, rozpruc jedno ktore zauwazylem juz po zakupie(niedociagniety szew), zmechacenia hmmm fakt dostaly troche km i tu widac znaczne ubytki ale za 28zl(?) nie oczekiwalem niczego lepszego. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi