artoor Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Nazwa: Koba Racetool (2013) Data dodania: 02 czerwiec 2014 - 11:14 Rower mojej córki, wymyślony przez nią "plastycznie" w 2013 r. Moja rola ograniczyła się do poszukania przyzwoitych części. Rama jest bardzo lekka i zwrotna. Z "szybkimi" oponami można więc sprawnie pomykać na randki...co ja mówię. Prędzej powietrze z opon spuszczę niż pozwolę. Rozmiar ramy 38Rama Scandium Alu 1250gWidelec Suntour Epicon RLD 100mm skokuKierownica Race Face Atlas Mostek Superstar Zenith AM 50mmSztyca Superstar Simple LaybackSiodło Superstar Circut Pedały Amoeba Przerzutka przednia Shimano Deore SLX Przerzutka tylna Shimano Deore SLX Hamulce Shimano Br-m395Tarcze Magura 160mmKaseta Shimano Deore SLXŁańcuch KMC-X10, czerwonyKorba Shimano DeoreSuport Shimano DeoreObręcze Accent AirplanePiasty Dartmoor Vee-one, Vee-two Szprychy Dartmoor, czerwoneOpony Onza LynxDętki Onza SA2Linki, pancerze przerzutkowe Shimano Stery Superstar UnoGripy Superstar Excel Kapsel sterów KCNC Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
artoor
Nazwa: Koba Racetool (2013)
Data dodania: 02 czerwiec 2014 - 11:14
Rower mojej córki, wymyślony przez nią "plastycznie" w 2013 r. Moja rola ograniczyła się do poszukania przyzwoitych części. Rama jest bardzo lekka i zwrotna. Z "szybkimi" oponami można więc sprawnie pomykać na randki...co ja mówię. Prędzej powietrze z opon spuszczę niż pozwolę. Rozmiar ramy 38Rama Scandium Alu 1250gWidelec Suntour Epicon RLD 100mm skokuKierownica Race Face Atlas Mostek Superstar Zenith AM 50mmSztyca Superstar Simple LaybackSiodło Superstar Circut Pedały Amoeba Przerzutka przednia Shimano Deore SLX Przerzutka tylna Shimano Deore SLX Hamulce Shimano Br-m395Tarcze Magura 160mmKaseta Shimano Deore SLXŁańcuch KMC-X10, czerwonyKorba Shimano DeoreSuport Shimano DeoreObręcze Accent AirplanePiasty Dartmoor Vee-one, Vee-two Szprychy Dartmoor, czerwoneOpony Onza LynxDętki Onza SA2Linki, pancerze przerzutkowe Shimano Stery Superstar UnoGripy Superstar Excel Kapsel sterów KCNC
Zobacz rower
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.