flak Napisano 22 Maja 2016 Napisano 22 Maja 2016 W jaki sposób w stravie można przeglądać proponowane trasy użytkowników? Mam tu na myśli dostęp do stravy przez komputer.
robert74 Napisano 26 Maja 2016 Napisano 26 Maja 2016 Może ktoś napisać krok po kroku jak przesłać dane z endomondo do stravy ?Niestety nie ogarniam tego
cervandes Napisano 27 Maja 2016 Napisano 27 Maja 2016 No na tapiriika wchodzisz i logujesz się w nim na obydwa konta a potem dajesz w tapiriiku synchronizację.
inforobert Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Ja korzystam z Endomondo na Microsoft Lumia 640 LTE, nie narzekam na sygnał GPS, łapie szybko. Stravy nie ma w Windows Phone, a synchronizacja Endo ze Stravą mija się z celem, skoro Strava GPXa przelicza według swojego algorytmu, a interpretacja auto pauzy z Endo do Stravy to jeszcze większa rozbieżność. Więc sens interpretowania bardziej szczegółowo przejazdu mija się z sensem. Z Runtastica na Strave też wychodzą dziwne rzeczy. Dopóki nie ma Stravy na WP to nie widzę sensu synchronizacji. Jak ktoś jeździ "profesjonalnie" to są lepsze aplikacje i urządzenia do analizy trasy.
IreuN Napisano 19 Czerwca 2016 Napisano 19 Czerwca 2016 przeczytałem dzisiaj pół internetu i nie mogę znaleźć rozwiązania pewnego problemu. czy istnieje możliwość zmiany danych które wyświetlają się podczas treningu w Stravie? Aktualnie mam dostępne trzy wskazania - Time - Avg speed - Distance Najbardziej zależy mi na tym, aby wyświetlała się prędkość aktualna, a nie średnia. Dodam, że używam telefonu z Androidem. Z góry dzięki za pomoc Zobacz sobie IpBike, lepszej apki na androida do nagrywania treningu nie ma. Tylko się nie przeraź wyglądem. Wszystko można tam ustawić pod siebie. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
siemalysy Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Hej. Mam problem w HTC One M9 żony. Jest tam android 6.0 i za nic strava nie chce się uruchomić. Nie ma włączonego żadnego oszczędzania energii. Czytałem, że to może być przyczyną. Miał ktoś taki problem i go rozwiązał. Prosiłbym o podzielenie się tym. Pozdro Wysłane z mojego SM-G925F
piciu256 Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Hej! Minęło trochę czasu więc problem pewnie już rozwiązany, ale jak dla mnie to po prostu strava nie była jeszcze przystosowana do 6.0 Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.
put3k Napisano 14 Listopada 2016 Napisano 14 Listopada 2016 Cześć, Czy w Stravie można sobie wybrać co ma się wyświetlać podczas treningu na głównym ekranie, tak jak w Endomondo? Zakupiłem czujnik tętna ANT+ i wolałbym, żeby pokazywał puls aktualny, a nie średni. Pozdrawiam Edit: doczytałem kilka postów wyżej podobny problem.
Branza Napisano 7 Kwietnia 2017 Napisano 7 Kwietnia 2017 Strava Global heatmap Czemu na trasach od roku 2016 na global heatmap Strava nie rysuje śladów ?? W 2015r pięknie rysowało moje leśne ścieżki a w 2016r i obecnym 2017 roku brak jest tych zapisów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.