hehe12 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Mam na mufie na dole numery mojej ramy. Rower jest stary i nie mam do niego dokumentów zakupu. Gdzie taki rower mogę zarejestrować? Słyszałem o znakowaniu rowerów. Policjanci z czeladzkiej policji z radiowozu poinformowali mnie żeby zgłosić rower, a w przypadku kradzieży potrzebny jest dowód zakupu bo nic nie mogą zrobić. Na komisariacie następnego dnia policja nie wiedziała o co w ogóle chodzi i że nie rejestrują rowerów. Nieprzyjemna sytuacja z rowerem się wyjaśniła bez udziału policji... a gdyby nie to bym roweru nie odzyskał bo nie miałem ...paragonu i że policja nie wie że to mój rower mimo że potrafiłem go opisać w szczegółach i z nazw wymienić prawie wszystkie części. Gdzie zgłosić rower bez dowodu zakupu że jest mój, żeby w razie kradzieży policja podjęła jakiekolwiek działania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 bazarowerow.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hehe12 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dzięki. A w przypadku kradzieży jak zgłosić kradzież? Policja ostatnio nie chciała w ogóle zgłoszenia przyjąć bo nie miałem dowodu zakupu. Może zdjęcie w telefonie numerów na ramie by wystarczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.