Akrobil Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich, pierwszy raz wszedłem na to forum i mam nadzieję, że założyłem swój temat zgodnie z regulaminem. Na wstępie zaznaczę, że wiem o rowerach tyle, że mają 2 koła i służą do przemieszczania się Mam problem z tylną oponą, która uległa zniszczeniu ( duża dziura chyba po wjechaniu na rozbitą butelkę ). Chcę teraz zamówić sobie nową, ale nie wiem jaka powinienem kupić... Teraz miałem komplet: schwalbe racing ralph triple, a obręcz: alexrims fd26 anti snakebite Proszę najlepiej o dokładną nazwę i w miare możliwości doradzenie jakiegoś sklepu internetowego:) Pozdrawiam i proso szybka odpowiedź.
Gruff Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 byłeś zadowolony z poprzedniej oponki? to kup dokładnie taką samą...na każdej oponie masz wymiar-wedle niego możesz dobrać nową sztukę[jak chcesz inną firmę-model] możesz też dobrać oponę wiedząc jaką masz obręcz[wymiary] http://roweracja.pl/2013/08/oznaczenia-opon-rowerowych/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.