Gość Rafał Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Witam. Szukam roweru dla córki (12 lat,159cm wzrostu), ale żona też chce nim jeździć od czasu do czasu. Przede wszyskim ma być solidny i na przyzwoitym osprzęcie max. 2000zł. Myślałem o Unibike Viper LDS z crossa lub Unibike Voyager z trekkingowych. Lampę do roweru i tak chcę dokupić 3xCree XM-L T6 (ponoć dobrze świeci w nocy), co do bagażnika to się zobaczy. Z uwagi na opór dynama, wagę bagażnika itp. myślę, że cross będzie lepszy. Jedynie może będę musiał wymienić dla nich siodełko. Czy uważacie to za dobry wybór, czy może lepiej coś innego ? Rower będzie używany średnio 3-4 razy w tygodniu na dystansach 2-5km każdowazowo (czyli ok. 5-20km/tydzień) oraz sporadycznie na trasę rzędu 20-30km. Co polecacie ?
Pytanie
Gość Rafał
Witam.
Szukam roweru dla córki (12 lat,159cm wzrostu), ale żona też chce nim jeździć od czasu do czasu.
Przede wszyskim ma być solidny i na przyzwoitym osprzęcie max. 2000zł.
Myślałem o Unibike Viper LDS z crossa lub Unibike Voyager z trekkingowych.
Lampę do roweru i tak chcę dokupić 3xCree XM-L T6 (ponoć dobrze świeci w nocy), co do bagażnika to się zobaczy.
Z uwagi na opór dynama, wagę bagażnika itp. myślę, że cross będzie lepszy.
Jedynie może będę musiał wymienić dla nich siodełko.
Czy uważacie to za dobry wybór, czy może lepiej coś innego ?
Rower będzie używany średnio 3-4 razy w tygodniu na dystansach 2-5km każdowazowo (czyli ok. 5-20km/tydzień) oraz sporadycznie na trasę rzędu 20-30km.
Co polecacie ?
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.