KacBone Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Witajcie.Na starcie powiem,że mam 19 lat.Rowerem jeżdziłem zawsze dla zabawy.Sporadycznie lecz zawsze coś.Na początku sierpnia będę jechał rowerem na dystansie koło 1500 km( 750 km w jedną).4 lata temu trenowałem piłkę nożna od tego czasu raczej nie uprawiam sportu(czasami wyjście pograc,wf'y itp.)Moja kondycja jest na kiepskim poziomie.Potrzebuje porady odnośnie przygotowania do takiej podróży.Konkretny trening.Chce jechać góralem, który ma grube opony.Sądzicie,że powinienem je zmienić?Proszę także o porady odnośnie sposobu jazdy.
KacBone Napisano 31 Maja 2014 Autor Napisano 31 Maja 2014 Cała podróz ma trwać koło 3 tygodni ( możliwe ze mniej).Nie wiem ile to zajmie nam jadąc lecz sprawdzałem ze pieszo z prędkością 5km/h będziemy tam w 170 godzin ( tak około bo to google obliczało)
premier2 Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.