am32 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Witam, znacie może jakiś sklep pl gdzie dostanę booster do hamulców MAGURA HS33 Evo2. Przejrzałem sieć i nigdzie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Co prawda nie widzę boosterów Magury, ale może znajdziesz coś dla siebie lub byliby w stanie skombinować Ci oryginalne części do HS33: http://www.trialshop.pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am32 Napisano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 ok, dzięki, wysłałem do nich zapytanie. Nie mam tego boostera i krzywi mi kurcze tylne widelce ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am32 Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Kiepska sprawa z tym dodatkowym boosterem Magura Evo2, nie ma go u nas w dystrybucji. Pozostaje chyba tylko allegro, może się pojawi jakaś używana sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 A nie można tam przypadkiem zwykłego zastosować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am32 Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ale jak to zwykłego? jeden booster już tam jest. a tak ma wyglądać z dodatkowym http://sprzedajemy.pl/magura-hs33-evo2-hydrauliczne-hamulce-booster-komplet,11958142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nie no zwykły nie bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid828828 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam, znacie może jakiś sklep pl gdzie dostanę booster do hamulców MAGURA HS33 Evo2. Przejrzałem sieć i nigdzie nic nie ma. Mam nawet kilka na zbyciu. Jakby byla taka mozliwosc, chetnie wyslalbym Ci go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi