Pelikan06 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 witam mam na oku oto taki rower prosze o info czy opłaci sie go zakupić i czy jest możliwośc zamontowania baranka Japoński rower Nishiki sprzedawany na rynku duńskim.Stan techniczny i wizualny dobry, rower naprawdę szybki.Rama aluminiowa roz.52cm (środek środek)[dla osób od 165 - 185cm wzrostu].Przerzutka Tył Shimano XT, klamkomanetka Shimano LX.Koła alu. wzmocnione 28 cali ALEXRIMS Linus -szosa opony z odblaskowym pasem.Przód hamulec rolkowy Shimano NEXAVE ,tył hamulec rolkowy Shimano NEXAVE.Dziewięć biegów kaseta Shimano HG (najmniejsza zębatka 11, największa 32), łańcuch Shimano HG,Korba (42 zęby) FSA.Rower jest w specyfikacji fabrycznej, posiadam także oryginalne błotniki i bagażnik.Sprzedaję z innymi pedałami niż na załączonych zdjęciach. Prosze o info czy sie opłaci cena gdzies z 700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Czemu miałoby nie być opcji zamontowania baranka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Rozmiar 52 to dla wzrostu 160-167cm raczej. 185 cm sprzedawca chyba w pijanym widzie sobie wymyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pelikan06 Napisano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 opłacalny jest ten rower z tym osprzetem ? nadaje sie na dłusze trasy 35km w jedną strone ? jaka cena baranka by gdzies była ?trzeba zmieniac przerzutki pod baranka czy te będą ? Jaką osiągne predkośc taka srednią ? Chce dowiedziec sie jakiś informacji czy poleci wiecej niz składak bo ten przy 45km/h się blokował nie wiem czy korba z przodu czy co tam było . Prosze o info i dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Moim zdaniem, ja bym go nie brał. http://allegro.pl/rower-szosowy-busetto-rama-56-i4260531817.html sprawdź sobie ten tak na szybko coś wyszukałem na allegro moim zdaniem jest lepszy niż ten co Ty pokazałeś Tym co ja Ci przesłałem to zrobisz tak 35km w jedną stronę Baranek kupi się za 40 zł najtańszy na allegro, nie lepiej poszukać już z barankiem i tak cena będzie taka sama czy kupisz o 100 taniej a dołożysz na kierownice linki itp 45 km/h i się rower blokował pierwszę słyszę. Nie wiem o co tutaj może chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus414 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Zamontowanie baranka to jest pare minut roboty, a koszt takiego bajeru to ok 50 pln. Średnia prędkość bardziej zależy od różnych czynników, od osoby, od warunków i od terenu. Rower to tylko kolejny czynnik. Akcja z blokowaniem się przy 45km/h jest dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pelikan06 Napisano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 nopowaga blokował mi sie naped ale to składak szybko nim sie nie da jechac ale tak sobie umyslałem go kupic i tak sprawdzając jego możliwości najszybciej jadąc 45km/h nie dało się juz kręcic i takie zablokowanie było musiałem czekac jak zmniejszy sie prędkośc i dalej można było jechac no ten rower nie jest zly ale osprząt chyba nie bardzo nie znam sie dobrze na szosówkach a z osprzętem w innych rowerach miałem problem szybko sie psuło . Byłbym wdzięczny o jakies propozycje roweru gdzieś w przedziałe 400-700max jako pierwszą szosówke , z miare dobra firmą,z Góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.