Tramp9 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Wita ,mam przerzutkę o pojemnośći 28T,nie wiem ktory wybrać napęd o pojemności 27T czy o pojemnosci 24T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Taki który podejdzie ci pod nogę, co ma do tego pojemność, skoro oba mieszczą się w zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tramp9 Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Taki który podejdzie ci pod nogę, co ma do tego pojemność, skoro oba mieszczą się w zakresie. myślałem ze zbyt duza różnica w dół od 28T stanowić będzie jakiś prblem Taki który podejdzie ci pod nogę, co ma do tego pojemność, skoro oba mieszczą się w zakresie. myślałem ze zbyt duza różnica w dół od 28T stanowić będzie jakiś prblem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zwyczajnie napęd taki pozostawi większą swobodę w doborze długości łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tramp9 Napisano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Zwyczajnie napęd taki pozostawi większą swobodę w doborze długości łańcucha. dziękuję za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.