bartek_1990 Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Muzyka na rowerze zdecydowanie umila jadze, i tak jak pisali poprzednicy, można słuchać, ale z umiarem Choć w takich warunkach jak np dzisiaj (mocny wiatr) to on bardziej zagłusza dźwięki otoczenia niż muzyka, której zresztą przy takim wiatrze również prawie nie słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Cieszę się, że jest zrozumienie i poparcie dla mojego punktu widzenia Racja, podczas wietrznych dni, albo wmordewindu między słuchawkami a uchem wytwarza się nieprzyjemne zawirowanie powietrza...które uniemożliwia słuchanie ulubionej muzyki. W takich sytuacjach przydałby się dokanałówki, ale to już bybyło naprawdę niebezpieczne :) . Bizon, Radio ZET to dobry bajer jest, troche informacji + muzyka (często powtarzające się piosenki mnie dobijają ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Korn - Evolution T2 feat Jodie - Heartbroken Limp Bizkit - Hot dog Limp Bizkit - My way Limp Bizkit- N 2 gether now Limp Bizkit - Lonely world Limp Bizkit - My generation My Chemical Romance - Welcome to my black parade Good Charlotte - My bloody valentine [ to na jakis podjazd xD ] Sum 41 - Thanks for nothing [ na zjazd^^] To by bylo na tyle na razie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 najlepsza muzyka do jazdy to taka, której używają w filmach rowerowych np: http://www.youtube.com/watch?v=B_vlpxQtzZA http://www.youtube.com/watch?v=_bxtg6zeedg...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=spCzLAj3nK8...feature=related jak mi sie nie chce iść na rower to puszczam któreś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasok Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 kogut, TheKamil - myślałem że tylko ja słucham Dope POZDRAWIAM !!! A tak właściwie to słucham większość odmian metalu rocku czasem trochę techno najczęściej właśnie Dope Oto zespoły które królują na mojej MP-3 Dope, Nightwish, Evanescence, In Flames, Paradise Lost, SOAD, Papa Roach, Linkin Park. 12 Stones, Bullet for my Valentine, Coal Chamber, Disturbed, Green Day, HIM, Korn, Lordi, Element Eighty, Nickelback, P.O.D., Puddle Of Mudd, Simple Plan, Static X, The Rasmus, The Used Unloco, Within Temptation, Guano Apes i wiele innych jak że i pojedynczych kawałków wykonawców których na ogół nie słucham !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 eee tam... DOPE rządzi pierwszy kawałek na mojej playliście na mp3 to właśnie "die MF die" uskrzydla a poza tym rock/metal... na rower głównie coś szybkiego chociaż ostatnio wyskoczyłem z mp3 pełną klasyki i przy Bachu, Verdim, Czajkowskim czy Wagnerze(zwłaszcza) nie jeździ się tak źle PS @Tasok zdajesz sobie sprawę z tego że odpowiedziałeś na posty sprzed 2 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 MateuszA gdzie Ty widzisz ostatnie posty sprzed 2 lat ? Ostatnio jeżdże z rapsami Bone Thugs N' Harmony i Evidence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 żeby zakończyć OT sprawdź kiedy w tym temacie wypowiedzieli się @kogut i @TheKami (podpowiem- patrz na pierwszą stronę stronę tematu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Aaa,ok nie zauważyłem tego kogut, TheKamil - myślałem że tylko ja słucham Dope POZDRAWIAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 najlepsza muzyka do jazdy to taka, której używają w filmach rowerowych np: http://www.youtube.com/watch?v=B_vlpxQtzZA http://www.youtube.com/watch?v=_bxtg6zeedg...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=spCzLAj3nK8...feature=related jak mi sie nie chce iść na rower to puszczam któreś majster, pierwszy jest niezły ale pozostałe 3 nie chcą się uruchomić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Co ja będę dużo mówił przerobiłem serię NWD na mp3 i tego słucham w czasie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 majster, pierwszy jest niezły ale pozostałe 3 nie chcą się uruchomić :/ Nie otwiera się bo: Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez Freeride Entertainment. A ten od Rock Shox'a - super bit ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 gdybym jeździł z muzą to bym pewnie słuchał AC/DC i Motorheada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 KSU, KSU i jeszcze raz KSU Tylko w sytuacji kiedy jeżdżę na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Polecam fajną składaneczkę - Armada Pres - Miami Tunes, szybsze kawałki (nie wiem co to za gatunek do końca, jakiś house ?), fajowo sięprzy tym jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogromca0szos Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ogólnie to rock / punk rock. To co wpadnie w ucho. Szczególnie lubię kawałki Linkin Park'u, Sys of a down i parę innych. Ostre solówki gitarowe zagrzewają do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonMaestro Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja preferuje głównie Hip hop: 2Pac Snoop Dogg Dr.Dre Xzibit Ice Cube Cypress Hill ..i hardstyle np: http://pl.youtube.com/watch?v=L9DYSco4JPo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elful Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Amon Amarth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hard Syle:D to jest to czego słucham podczas pedałowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jade z muza tylko w łduższe trasy czyli od 3 godzin w góre i na ogól słucham: Jose Gonzalez - Heartbeats i ogólnie cały album Veener Simone White - Beep Beep song Foo Fighters - The best of You Elvis - Little less conversation Obi - Somewhere nicer Sergio Mendes - Mas que nada Rolling Stones - Don't Stop Wg. mnie dobre śa dwa typy piosenek: spokojne, odprężające - pomagają mi się skupić wyluzować i wejść w dobry rytm, rock lub bardziej krzycząca muzyka pomaga w narzuceniu wysokiego tempa, podnosi trochę determinacje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Gdybym słuchał musyki w trakcie jazdy, jednym z faworytow przy wyprzedzaniu innych byłby "Wishmaster" Nightwisha - a tu mamy piękną wersję "FISHmaster": http://www.youtube.com/watch?v=03XbVH5Rs84...feature=related UWAGA! Żart słowne zrozumiałe tylko dla znawców twórczości Tuomasa i spółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrandMaster Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ja ja śmigam to bardzo często słucham BOBa MARLEYA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 MrJ świetne , tylko jak to ogladać na biku w lesie ? pozdrówko zachwycone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Samej muzyki ("master/apprendice...") słuchamy podczas jazdy, a wersji xtra ("bastard/a dentist...", widziałem też wersję z "hamsterem") po godzinach w ramach relaxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 House/Minimal/Tech-house czyli odmiennie od wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.