bebok_mg Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 PnD ja też często i gęsto, ale ostatnio Tori Amos- inny swiat, spróbuj, uzależnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wesoly Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Up the IRONS i w droge :twisted: przy utworku "the Trooper" nic mnie nie zatrzyma :021: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PnD Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 bebok_mg No prosze, prosze... Gdzieś mam jej ostatnią płytę, tylko nie słucham jej w trakcie jazdy (ale przynajmniej spróbuje). Z tych lżejszych to Schillera, czasami tracków z Silent Hill'a (trzeciej części gry), trochę jazzu też się znajdzie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazior Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jesli o mnie chodzi to: The Kovenant - Animatronic (caly album spoko) pare kawałków Le Tigre, Iron Maiden, Beck, ELO, OMD, Misfits..etc.. ogolnie rock, punkrock i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ostatnio na rowerku nic, bo mi odtwarzacz padł :/ Zanim doszło do tej tragedii, to był głównie Thursday (wszystkie albumy, ale raczej musiałem się pilnować, żeby nie śpiewać na głos:)) Jak jest z góry/szybko, to szukam czegoś z kopem - w ostatnich miesiącach króluje niepodzielnie Parkway Drive (dowolny utwór, ale z naciskiem na "Anasasis (Xenophontis)" i "Romance is dead"). Wszystko to jednak podlega zmianom. Zależy od nastroju... niedawną wycieczkę po Górach Świętokrzyskich odbyłem np. prawie całą przy izraelskim Astral Projection, czyli GOA/psytrance. ... A tak poza tym to zapraszam wszystkich umyzykalnionych do nieoficjalnej grupy ForumRowerowe na last.fm ---> więcej tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 kawałki guano apes (lord of the board, i open your eyes) dobre są . a pozatym cos ostrzejszego. i motywująćego. mnie np motywuje soundtrack z kubusia puchatka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja na razie nie mogę słuchać, muzy, bo mi się moje "wyjściowe" słuchawki popsiuły .... A druga wersja moich słuchawek jest taka : http://www.allegro.pl/item126656622_sennhe...rty_hd_415.html - niezbyt wygodne w jeżdzie. Muszę kupić EP-630. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jeździłem kiedyś z mp3 ale jak nie usłyszałem samochodu , który śmignął koło mnie , to juz je odstawiłem . Ale jak jest straszna potrzeba to wszystkiego po troszku system uf down , troszeńkę metaliki Lech janerka rower XDXDXD. Lubię tez jak jadę słuchać pieśni z nfs underground 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_igi Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 NFSU1 świetna muza i gierka ogólnie A na rower Cannibal Corbs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Najlepiej mi się jeździ przy szybkim rocku, core. Najbardziej motywuje mnie do jazdy kawałem SOAD i Wu-tang Clan. Shame of a Nigga A jak śmigam po mieście to słucham radia. Dokładniej Antyradia 106,4 Śląski, 94 Mazowsze. Najlepsze jest rano jak jadę do pracy bo w tedy jest Antylista z Figurskim i Wojewódzkim Antyradio ROX Można też słuchać przez neta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazior Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Antyradio ROX zgadzam sie w 100% ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiki_ng Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Punish yourself - 'Gimme Cocaine' , fajnie daje kopa i rytm pedałowania :twisted: . normalnie sie leeeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ja smigam przy Metallice , S.O.A.D , Kornie . Childrenach to dopiero daje kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 mało ludzi tego słucha w gimnazjum właściwie to byłem odszczepieńcem , bo reszta słuchał ful wypas HiP-HoP a ich poziom inteligencji odnosił się do słowa PokLiKaSh No ty jesteś z.......y dziecko !!! Pewnie w Budzie cię nikt nie lubi i linczuje!!! Co ty wiesz o REPUBLICE ,alebo Kaczmarskim !!! na twoim etapie posłuchaj sobie Fasolek..... Filozof się zanlazł. buhahaha Rap wymiata !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszon7 Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Stary dobry hard rock:Rush,Budgie,Led Zeppelin,Sabbath znowości A Perfect Circle albo Tool`sów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 No ty jesteś z.......y dziecko !!! Pewnie w Budzie cię nikt nie lubi i linczuje!!! Co ty wiesz o REPUBLICE ,alebo Kaczmarskim !!! na twoim etapie posłuchaj sobie Fasolek..... Filozof się zanlazł. buhahahaRap wymiata !!!! To chyba nie jest forum dla ludzi o twoim poziomi inteligencji- zapraszamy na dh-zone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agau Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nie czuję się komfortowo z koreczkami od mp3playera w uszach, bo odnoszę wrażenie (i chyba słuszne), że nie słysząc co się dzieje w około nie kontroluję w pełni sytuacji. Jeżeli już, to lubię posłuchać Dog Eat Dog, 59. Times the Pain, czy co poniektórych piosnek z NWD (szczególnie upodobałam sobie tę z trailera do NWD 5). Miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Nie czuję się komfortowo z koreczkami od mp3playera w uszach, bo odnoszę wrażenie (i chyba słuszne), że nie słysząc co się dzieje w około nie kontroluję w pełni sytuacji. Jeżeli już, to lubię posłuchać Dog Eat Dog, 59. Times the Pain, czy co poniektórych piosnek z NWD (szczególnie upodobałam sobie tę z trailera do NWD 5). Miłego dnia! POdobnie - czuję dyskomfort jeżdżąc ze słuchawkami w uszach, nie słyszę wszystkiego, co powinienem, to raz, a dwa - pojawiają się problemy z pracą błędnika, dlatego napiszę czego chciałbym posłuchać: Soulfly, Tiamat (płyta Clouds), Rob/White Zombie, Sugabaes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 To chyba nie jest forum dla ludzi o twoim poziomi inteligencji- zapraszamy na dh-zone... O k....a o mój iloraz inteligencji się nie martw, zdaj do gimnazjum to pogadamy ) nie nie załamują mnie heheeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A co ma jedno do drugiego? Na razie "mlody" pokazujesz, że trochę Ci brakuje do poziomu reszty forum, w tym Kordzia. Co do tematu - na rowerku nie słucham nic z racji braku odtwarzacza. Ale gdybym takowy posiadał na pewno na playliście znalazłby się Offspring, AC/DC, SoaD, trochę Ska, trochę Rasmusa, RHCP, kilka utworów Bad Religion... i jeszcze trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A co ma jedno do drugiego? Na razie "mlody" pokazujesz, że trochę Ci brakuje do poziomu reszty forum, w tym Kordzia. Co do tematu - na rowerku nie słucham nic z racji braku odtwarzacza. Ale gdybym takowy posiadał na pewno na playliście znalazłby się Offspring, AC/DC, SoaD, trochę Ska, trochę Rasmusa, RHCP, kilka utworów Bad Religion... i jeszcze trochę. No kolejny małolat mysli, że ..... hehe ty akurat jesteś kimś kto mi będzie mówił o mojej inteligencji, zjadam cię na śniadanko , nie takich leszczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 dołaczam się do kolegów Cookiesrulez i Kordzio. "młody", co z tego że są młodsi od Ciebie, ale jak widać potrafia się dobrze zachowac i nie pieprzyć 3 po 3, chwaląc sie wszystkim, gdzieś Ty sie uchował, przyjdą moderatorzy i oni Cie zjedza na śniadanko i bedziesz mogł sobie wtedy pogangsterkować na podwórku. 22 lata ≠ dojrzałość psychiczna i emocjonalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 dołaczam się do kolegów Cookiesrulez i Kordzio. "młody", co z tego że są młodsi od Ciebie, ale jak widać potrafia się dobrze zachowac i nie pieprzyć 3 po 3, chwaląc sie wszystkim, gdzieś Ty sie uchował, przyjdą moderatorzy i oni Cie zjedza na śniadanko i bedziesz mogł sobie wtedy pogangsterkować na podwórku. 22 lata ≠ dojrzałość psychiczna i emocjonalna O porządniś się zanlazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Chyba za dużo nasłuchałeś się czarnych rytmów. Może i zjadasz na śniadanko małolatów, nie wnikam w Twoje preferencje. Chyba mnie trochę poniosło. W każdym razie spoko, mlody, pozbawiasz kompleksów takich małolatów jak ja. :lol::lol::lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 widze zazdrosć w Twoich postach. Heh argumentów to Ty nie masz. Ja ostatnio zarzucam jeszce troche Eddy Granta kozackie kawałki: -Can't Get Enough -It's All In You -Killer On The Rampage -Do You Wanna Feel My Love -I Love You, Yes I Love You polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.