Skocz do zawartości

[muzyka] muza do jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

bebok_mg

No prosze, prosze... :D Gdzieś mam jej ostatnią płytę, tylko nie słucham jej w trakcie jazdy (ale przynajmniej spróbuje).

Z tych lżejszych to Schillera, czasami tracków z Silent Hill'a (trzeciej części gry), trochę jazzu też się znajdzie :)

pozdrawiam

Ostatnio na rowerku nic, bo mi odtwarzacz padł :/ Zanim doszło do tej tragedii, to był głównie Thursday (wszystkie albumy, ale raczej musiałem się pilnować, żeby nie śpiewać na głos:)) Jak jest z góry/szybko, to szukam czegoś z kopem - w ostatnich miesiącach króluje niepodzielnie Parkway Drive (dowolny utwór, ale z naciskiem na "Anasasis (Xenophontis)" i "Romance is dead").

Wszystko to jednak podlega zmianom. Zależy od nastroju... niedawną wycieczkę po Górach Świętokrzyskich odbyłem np. prawie całą przy izraelskim Astral Projection, czyli GOA/psytrance.

...

A tak poza tym to zapraszam wszystkich umyzykalnionych do nieoficjalnej grupy ForumRowerowe na last.fm ---> więcej tutaj :)

Jeździłem kiedyś z mp3 ale jak nie usłyszałem samochodu , który śmignął koło mnie , to juz je odstawiłem . Ale jak jest straszna potrzeba to wszystkiego po troszku system uf down , troszeńkę metaliki Lech janerka rower XDXDXD. Lubię tez jak jadę słuchać pieśni z nfs underground 1

Najlepiej mi się jeździ przy szybkim rocku, core. Najbardziej motywuje mnie do jazdy kawałem SOAD i Wu-tang Clan. Shame of a Nigga :D A jak śmigam po mieście to słucham radia. Dokładniej Antyradia 106,4 Śląski, 94 Mazowsze. Najlepsze jest rano jak jadę do pracy bo w tedy jest Antylista z Figurskim i Wojewódzkim :P Antyradio ROX :D

Można też słuchać przez neta!

• 4 tygodnie później...

mało ludzi tego słucha :) w gimnazjum właściwie to byłem odszczepieńcem , bo reszta słuchał ful wypas HiP-HoP a ich poziom inteligencji odnosił się do słowa PokLiKaSh :D

No ty jesteś z.......y dziecko !!! Pewnie w Budzie cię nikt nie lubi i linczuje!!! Co ty wiesz o REPUBLICE ,alebo Kaczmarskim !!! na twoim etapie posłuchaj sobie Fasolek..... Filozof się zanlazł. buhahaha

Rap wymiata !!!!

No ty jesteś z.......y dziecko !!! Pewnie w Budzie cię nikt nie lubi i linczuje!!! Co ty wiesz o REPUBLICE ,alebo Kaczmarskim !!! na twoim etapie posłuchaj sobie Fasolek..... Filozof się zanlazł. buhahaha

Rap wymiata !!!!

To chyba nie jest forum dla ludzi o twoim poziomi inteligencji- zapraszamy na dh-zone... :):)

Nie czuję się komfortowo z koreczkami od mp3playera w uszach, bo odnoszę wrażenie (i chyba słuszne), że nie słysząc co się dzieje w około nie kontroluję w pełni sytuacji. Jeżeli już, to lubię posłuchać Dog Eat Dog, 59. Times the Pain, czy co poniektórych piosnek z NWD (szczególnie upodobałam sobie tę z trailera do NWD 5).

Miłego dnia!

Nie czuję się komfortowo z koreczkami od mp3playera w uszach, bo odnoszę wrażenie (i chyba słuszne), że nie słysząc co się dzieje w około nie kontroluję w pełni sytuacji. Jeżeli już, to lubię posłuchać Dog Eat Dog, 59. Times the Pain, czy co poniektórych piosnek z NWD (szczególnie upodobałam sobie tę z trailera do NWD 5).

Miłego dnia!

POdobnie - czuję dyskomfort jeżdżąc ze słuchawkami w uszach, nie słyszę wszystkiego, co powinienem, to raz, a dwa - pojawiają się problemy z pracą błędnika, dlatego napiszę czego chciałbym posłuchać: Soulfly, Tiamat (płyta Clouds), Rob/White Zombie, Sugabaes

A co ma jedno do drugiego? Na razie "mlody" pokazujesz, że trochę Ci brakuje do poziomu reszty forum, w tym Kordzia. :)

Co do tematu - na rowerku nie słucham nic z racji braku odtwarzacza. :) Ale gdybym takowy posiadał na pewno na playliście znalazłby się Offspring, AC/DC, SoaD, trochę Ska, trochę Rasmusa, RHCP, kilka utworów Bad Religion... i jeszcze trochę. :)

A co ma jedno do drugiego? Na razie "mlody" pokazujesz, że trochę Ci brakuje do poziomu reszty forum, w tym Kordzia. :)

Co do tematu - na rowerku nie słucham nic z racji braku odtwarzacza. :) Ale gdybym takowy posiadał na pewno na playliście znalazłby się Offspring, AC/DC, SoaD, trochę Ska, trochę Rasmusa, RHCP, kilka utworów Bad Religion... i jeszcze trochę. :)

No kolejny małolat mysli, że ..... hehe :) ty akurat jesteś kimś kto mi będzie mówił o mojej inteligencji, zjadam cię na śniadanko , nie takich leszczy...

dołaczam się do kolegów Cookiesrulez i Kordzio.

"młody", co z tego że są młodsi od Ciebie, ale jak widać potrafia się dobrze zachowac i nie pieprzyć 3 po 3, chwaląc sie wszystkim, gdzieś Ty sie uchował, przyjdą moderatorzy i oni Cie zjedza na śniadanko i bedziesz mogł sobie wtedy pogangsterkować na podwórku.

22 lata ≠ dojrzałość psychiczna i emocjonalna

dołaczam się do kolegów Cookiesrulez i Kordzio.

"młody", co z tego że są młodsi od Ciebie, ale jak widać potrafia się dobrze zachowac i nie pieprzyć 3 po 3, chwaląc sie wszystkim, gdzieś Ty sie uchował, przyjdą moderatorzy i oni Cie zjedza na śniadanko i bedziesz mogł sobie wtedy pogangsterkować na podwórku.

22 lata ≠ dojrzałość psychiczna i emocjonalna

O porządniś się zanlazł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...