kantele Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 hard rock & heavy metal a z konkretow to siddharta "rh-". ostatnio mi sie tez fajnie jezdzilo z lennym kravitzem i ze sciezka dzwiekowa do domu latajacych sztyletow (fajna faza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 "Putek" - ja Ci powiem, że jednak lepiej mieć go na zewnątrz. Przynajmniej dla mnie .... Lepiej się operuje tym odtwarzaczem. A ten pasek na rękę jest mało funkcjonalny wg. mnie i trochę nawet przeszkadza. Ja sam jestem z siebie zadowolony z tego co zrobiłem. Bardzo funkcjonalne i fajne .... I na dodatek ludzię się czasem patrzą, a zwłaszcza jak stoję przed przejściem na światłach. To znaczy ukraść to jest bardzo trudno, bo to się mocno trzyma, a nawet jakby co, to zaraz wyjmuję sztycę z siodłem i zacznę się bronić :028: "KoBeNH27" - jutro wrzucę zdjątka. Obiecuję ! P.S. Czy któryś z Was jest zarejstrowany na forum.mp3store.pl ? Bo ja tak .... A pozatym SanDisk rządzi :twisted: !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja nie mogę jeździć ani nawet chodzić z muzyką w uszach. Ja muszę słyszeć co się dzieje w okół mnie i nic tego nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekJ Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam, To ja chyba jestem inny Mój zestaw, który prawie zawsze ostatnio mam na uszach to ATB, Chicane, Roger Sanchez, Armin Van Buuren, Angelo Mike, Kai Tracid, Paul Oakenfold. Głównie to same sety, trwające ponad godzinę. Szczególnie polecam Armin Van Buuren - State Of Trance CD2. Mnie tam nakręca to, jak mało co Pozdrawiam, MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 offspring, u2 , coldplay rox (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nigdy nie sluchalem muzy podczas jaazdy i na razie nic sie nie zmieni w tej materii . A tak wogle to uwielbiam dance , trance ii rozne schizowate kawałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusek Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 U mnie na uszach gości stary poczciwy polski punk rock (TZNXenna, Dezerter, Siekiera, Deuter, KSU). Czasem dla odmiany zapodam sobie francuski HIP-HOP albo jamajskie rytmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dla mnie do jazdy najlepsze jest lekkie techno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 aja ostatnio mecze muzyke do Need for Speed'a też sie fajnie przy niej jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domino Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja tam katuje Metallice a szczegolnie koncert ktory dali wiele lat temu wraz z orkiestra symfoniczna - totalny wypas. Z krajowych wykonawcow Proletaryat i Coma. Nieraz siegam po jakies elektroniczne bity typu trance czy d'n'b.Wazne zeby power dawaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_igi Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja męcze muzyczkę z NFS najnowszych (poza Most Wanted) i F&F TD Ogólnie jeszcze mieszanka tłustych murzyńskich bit'ów, techniawek, roczka i pare innych gatunków, ogólnie słucham prawie wszystkiego, więc na rowerze również Jeszcze przyszpanuje Mp3'ką - Zen Micro 6 gb :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carcrusher Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja nie mogę jeździć ani nawet chodzić z muzyką w uszach. Ja muszę słyszeć co się dzieje w okół mnie i nic tego nie zmieni mam podobnie, takze w aucie, szczegolnie w miescie, bo na trasie to czasem chetnie wlacze, ale nie za glosno bo zbyt wtedy sie czlowiek rozprasza i latwo popelnic jakis blad ktory potem moze duzo nas kosztowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ludziki, mam prośbe !? Ma ktos może kawałek Biohazard - Shades Of Gray, Dust To Dust - Submission albo Dust To Dust - New Low ??? są to piosenki z Chain Reaction III a nie idzie tego ściągnać ani z eMula ani innego klienta. Dzieki za pomoc. na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ostatni tydzien jezdze z in flames / i kilkoma innymi utworami np linkin park / soulfly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja co dziwne ostatnio wróciłe podczas jazdy do piosenek takich wykonawców jak : Eldo, Pezet, Donguralesko .... Jakos fajnie sie jeżdzi, ale jak muzyka jest nie za głośno. jnie jest wrócić do korzeni ( takiej muzyki słuchałem jakieś 4 lata temu ) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigurd Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Niczego nie slucham jak jezdze bo wole slyszec co sie dzieje w kolo mnie zwlaszcza po miescie(wole miec kosci cale),w terenie to wole posluchac natury co tam w lesie piszczy.Jezeli slucham czegokolwiek to sa to kapele z cyklu Viking Metal nic tak fajnie nie robi jak FINNTROL lub TURISAS.do odtwazania muzyki uzywam telefonu sony ercson w800i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebok_mg Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Tori Amos- i nic więcej nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ramzes & The Holigans - Nick Cruz motywujaca muza na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Różnie... Red Hot Chili Peppers, The Scorpions, AC/DC Czasem soundtrack z Tony Hawk's Pro Skater & Mat Hoffman's Pro BMX Zależnie od nastroju Po mieście staram się jednak bez słuchawek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fridrich Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 wszystko z most wanted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Teraz na HH i Techno jadę, bo to mam wgrane obecnie w mp3. Ale rock i podobne (metal, punk itd) też wchodzą w grę, szczególnie the offspring na podjazdach. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 na rower to jak śmigam po lasach albo gdzies to tylko mocniejsze klimaty typu: Biohazard - Urban Discipline (cała płyta) i niektóre piosenki jakie mi sie udało ściągnąć z Tony Hawk'sa (nie moge ściągnąc całej płytki z soundtrackiem obojętnie z której części najlepiej z 2 i 3 kto ma i może wstawić na serwer ???)a tak to jeszce do mocniejszych: Motorhead, soundtracki z Chain Reaction'ów i Ne World Disorderów ...a po mieście to dobry czarny rapp (only black), to jest to. na razie jak ktoś ma OST z Tonego to please podzielcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 kazdy powinien jezdzic z czym mu lepiej, czego lubi sluchac a nie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ostatnio faza na muzę z filmu "Helikopter w ogniu" mmmmm.......Filmiszcze też mnie rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PnD Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Oczywiście jakaś muzyka, która podwszyższy mi tętno Drum'nBass, Hardrock, Metal. Czasmi słucham czegoś spokojnego(tylko nie symfoni ani popu), ale to jak jeżdżę ulicą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.