MatMax Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Super jest muza z NFS2 - ta rokowa część piosenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellsBlade Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 najlepsze jest reggae i ska przy tym mozna poszalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Feno zkmin se kawalek LP- Runaway daje sile LP czyli Linkin Park? Jeśli tak to podziękuje, bo nie gustuje w tej grupie pseudo metalowców ;- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 to nie psudometal tylko punkrock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 to nie psudometal tylko punkrock Że jak?! Od kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 ja jestem odszczepieńcem 0o chyba nienapisze czego słucham na rowerze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqmba Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 wstydzisz się swojego ulubionego zespołu/wykonawcy?? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 to nie psudometal tylko punkrock Mam nadzieje, że to ironia :- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 polecam Offspringa, kawałek "Lighting Rod" miażdży Offspring jest ogolnie zaisty do jazdy daje kopa .... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 "wstydzisz się swojego ulubionego zespołu/wykonawcy?? O.o w pewnym sensie tak ktoś tu słucha republiki ? albo kaczmarskiego (nakręca na rower praktycznie ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Green, no wiesz co, Republiki się wstydzić ?! Ja już myślałam, że Mandaryną się nakręcasz, a tu taka miła niespodzianka MatMax nie denerwuj mnie A żeby nie robić OT, na rower polecam również, oprócz rocka i metalu, francuski rap typu Diam's, BOSS - całkiem fajnie się przy tym jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 mało ludzi tego słucha w gimnazjum właściwie to byłem odszczepieńcem , bo reszta słuchał ful wypas HiP-HoP a ich poziom inteligencji odnosił się do słowa PokLiKaSh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 oj - znam twój ból...bleeee u mnie w gim tez wszyscy hopsiupu... bleeee. dobrze ze w lo jest znacznie lepiej...........co wy kurna macie do LP... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Powiedzmy, że nic nie mamy. Słuchaj czego chcesz - de gustibus non disputandum, ale z punkiem to za wiele oni wspólnego nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Nie mają wspólnego nic z punkiem :- \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqmba Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 "wstydzisz się swojego ulubionego zespołu/wykonawcy?? O.o w pewnym sensie tak ktoś tu słucha republiki ? albo kaczmarskiego (nakręca na rower praktycznie ) ? sory za offtop,ale jaki z ciebie fan,skoro wstydzisz się tego,czego słuchasz;/.Nikt z moich znajomych nie słucha tego,co ja,ale wszyscy wiedzą,że jestem fanką Queen,i się tego nie wstydzę,a wprost przeciwnie,jestem z tego poniekąd dumna,i mam daleko gdzieś komentarze,które czasami słyszę nt.Q,że to stare,niemodne itp.,już nie wspominając o odzywce "Fredek był pedałem" ;/. [/offtop] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 No no linkin park punk rock:D to ktoś tu chyab nigdy nie słuchał PunkRocka. Uwielbiam kawałek I don't want to hear it na płycie Slayera Undisputed Attitude. Harcore Punkrock \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 do mojego ulubionego utworu "You" - Bad Religion ostatnio doszła muzyka z transcarpatii (szczególnie Andain - "Ave maria" - uwielbiam ją na trasy po górkach, lasach i polnych drogach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 A z ciekawszych zespołów to jeszcze np. Kangaroz i Łydkę Grubasa polecam Co do LP - topra, topra - przyznaje się do płędu..."trochę" przesadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 no nie wiem co macie do hip hopu ? wiekszosc kawalkow to gnioty ale sa tez takie ktorych warto posluchac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogut Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 np. Kangaroz A z kangarooz w szczególnosci polecałbym piosenke Dla Takich Chwil; zawsze bez wyjątku nakręca mnie na jazde :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 to, że nie pasi mi ten typ muzy... główny powód to brak perkusji i gitar elektrycznych i w hiphopie najważniejszy text a nie muza... a ja wolę na odwrót Jakby ktoś chciał obadać Łydkę Grubasa , to http://www.lydka-grubasa.prv.pl/ potem muzyka->MP3->i na samym dole są piosenki (zapisz na dysku) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 :)co za ze mnie fan ? być może żaden , może nie jestem "FANEM" bo cóż to oznacza , a gdybyśw mojej szkole próbowała powiedzić jakiej muzyki w szkole suchasz np takiej jak Q , żałowała byś , a to wszystko dla tego że z gimn azjum rejonowego mogłem sie przenieść do dobrej szkoły ale do klasy III g jak kiedyś im powiedziałem czego słucham to stwierdzili że jestem wariatem (czyt. nie słłucham hh) wracając do tematu )) przypomniał mi sie Shiller i Wolfsheim Wolfsheimu nawet koszulkę mam ale nie kkolarską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
believer Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 ja proponuje grits-ooh aah (lajtowy HH,był między innymi w NWD V) do wymiatania na hopach no i oczywiscie P.O.D. całą płytke testify!!!!!! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 i oczywiscie P.O.D. całą płytke testify!!!!!!] Mnie najbardziej nakręca ich utwór "Alive". Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.