kamis1987 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Polecam Dope. Wszystkie płyty, wszystkie kawałki. Ogień. Idealne do szybkiej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias95 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja słucham radia trójki, jadąc przez około 30 min posłucham jakiegoś fajnego kawałka, no i dowiem się co ciekawego w świecie słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NinaMMz Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 zdecydowanie klimaty rockowo-rapcorowe. ewentualnie klasyka, a co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glinkoln915 Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dobry Drum'n'Bass albo Dubstep daje sporego kopa (przynajmniej mnie ). No ale taką muzykę trzeba lubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja ostatnio zacząłem słuchać Linkin Park. Daje dużego kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpb Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziś wyszła nowa płytka Red Hot Chili Peppers "I'm With You". Trzeba będzie przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dobry Drum'n'Bass albo Dubstep daje sporego kopa (przynajmniej mnie ). No ale taką muzykę trzeba lubić. Dubstep bardziej na zjazdy, dirt i takie sprawy, ale dnb świetnie pasuje do jazdy, daje kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 @NinaMMz, zgadzam się! Ostatnio jeździłem przy Faith no More, daje kopa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dziś wyszła nowa płytka Red Hot Chili Peppers "I'm With You". Trzeba będzie przetestować Przedwczoraj wyszła W poniedziałek od 9-tej czatowałem na nią pod Empikiem, udało mi się dorwać egzemplarz prosto z tego kartonu w którym przyszedł cała płyta naprawdę mi się podoba, tylko trzeba pozbyć się swoich oczekiwań przed słuchaniem....bez Johna to nie to samo ale Josh też daje radę, wczoraj na koncercie to pokazał a jeśli chodzi o jazdę, to jest kilka kawałków które naprawdę się nadają, ale trzeba je wybrać z całej płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ostatnio Luxtorpeda i jest ogień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpb Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 @Jogurcik, Faktycznie lepiej się pozbyć oczekiwać przed odsłuchem, to w pewien sposób nowa epoka kapeli. Mi też się podoba ale bez rewelacji. @Gothic, LuXtorpeda ... ogień był na Woodstocku ... tylko trochę słabizną zaleciało jak na jednym koncercie 3 razy ten sam kawałek się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 @Jogurcik, Faktycznie lepiej się pozbyć oczekiwać przed odsłuchem, to w pewien sposób nowa epoka kapeli. Mi też się podoba ale bez rewelacji. @Gothic, LuXtorpeda ... ogień był na Woodstocku ... tylko trochę słabizną zaleciało jak na jednym koncercie 3 razy ten sam kawałek się gra Trudno zagrać więcej materiału jak się wydało tylko jeden album. Czekam na kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalgruszka Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dobry Drum'n'Bass albo Dubstep daje sporego kopa (przynajmniej mnie ). No ale taką muzykę trzeba lubić. dokładnie tak jak piszesz... nie lepszego nie ma na rower rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matpog Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Skrillexa do jazdy, ostrego kopa daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretek Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dla mnie w kategorii muzyka na rower zdecydowanie wygrywa Bob Marley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 U mnie muzyka do jazdy zmienia się co jakiś czas. raz są ta ostre rockowe kawałki, a teraz na przykład świetnie jeździ mi się przy tym: Generalnie, muzyka na rower musi być wesoła, szybka... nie może być zamulasta bo natychmiast moje nogi mniej dokręcają Dobrym źródłem na pozyskiwanie nowych utworów do jazdy jest pinkbike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizbit Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Cokolwiek byle nie Rysiek Peja pseudoraper. Najczęściej Papa Roach, Dope i stare, dobre LP + klasyka rocka - Straits'i, Gensis i Gunsi. Ważne, żeby nie było ciszy i nie myśleć o samej jeździe. Po jeździe - Pink Floyd dla relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ostatnio: Californication sezon 2 (ścieżka dźwiękowa), kiedyś spróbowałem przy Mortal Combat i było ostro ale jeden kawałek szybko się znudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Rock i Metal to jest naj. na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezza Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wszelakiej maści Chillout (jest go ogromnie dużo, nie ma sensu wymieniać, najlepsze są połączone utwory w 60-80minutwe kawałki), ewentualnie coś z pop rocka (cold play, radiohead, oasis, itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Five Finger Deatch Punch i Pantera ewentualnie Godsmack, a z drugiej strony post punk a'la New Found Glory fajne tempo daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Jak większość wolę rockowe kawałki, choć bardziej klasyczne i kultowe płyty głównie z nurtu grunge i post-hardcore. Pearl Jam, Alice in Chains, Rage Against The Machine, Refused, Nirvana, Mad Season. A do jazdy np rano do pracy, gdy jeszcze człowiek nie jest w pełni wyspany polecam muzykę folkową lub klasyczną. Natomiast na wieczór bardzo się sprawdza smooth jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anokhi Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Do moich ulubionych albumów rowerowych zaliczam: Samael - Lessons in Magic Red Sparowes - wszystko Apollo Four Forty - Electro Glide In Blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Może nie jest to muzyka do jakiejś szybkiego pedałowania, ale przyjemnie się przy tym jeździ PS Ten utwór był w filmku, gdzie 3. gości jechało po jakichś górach w Austrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franiuu Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 W zależności od nastroju. Skampararas - Naturalny dźwięk Skampararas - Street ska i jeszcze parę piosenek tego wykonawcy. The Toasters - praktycznie cała płyta Hard Band For Dead Tabu - Większość utworów z Jedno Słowo. Vespa - Vespa Reedycja - świetna płyta! Skankan - Try to feel it! Louis Armstrong Cała Góra Barwinków Gary Moore The Brian Setzer Orchestra - The Dirty Boogie - zdecydowanie najlepsza ich płyta. Big Bad Voodoo Daddy - This Beutiful Life Podałem głównie płyty, ponieważ są to na tyle dobre zespoły, że nie warto się rozdrabniać. Zdarza się też coś z klasycznego funku - jak Kool and the gang i James Brown Zdecydowanie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.