borowka Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ja polecam dj shadow'a nie, to nie jest techno tylko muzyka elektroniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardRave Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A ja słucham muzy na trasie i w mieście, w lesie wolę słuchać dźwięków natury. Najczęściej zapodaję sobie rzeźnie -hard trance, terrorcore, speedcore, gabber, lżejsze ale szybkie trance. A kiedy jade w złych warunkach atmosferycznych, czy mam chwilowe przerwy w dostawie mocy, zapuszczam sobie Ministry, Sweet Noise, Slipknota albo Mansona... a kiedy zdarza mi się lecieć w nocy, wtedy puszczam sobie psy trance i robi się naprawdę niezły klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakeShake Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A ja słucham muzy na trasie i w mieście, w lesie wolę słuchać dźwięków natury. Najczęściej zapodaję sobie rzeźnie -hard trance, terrorcore, speedcore, gabber, lżejsze ale szybkie trance. A kiedy jade w złych warunkach atmosferycznych, czy mam chwilowe przerwy w dostawie mocy, zapuszczam sobie Ministry, Sweet Noise, Slipknota albo Mansona... a kiedy zdarza mi się lecieć w nocy, wtedy puszczam sobie psy trance i robi się naprawdę niezły klimat Mógłbyś polecić jakieś kawałki z tych gatunków co podałeś? Muszę znaleźć sobie coś mocniejszego do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Muszę znaleźć sobie coś mocniejszego do lasu http://www.forumrowerowe.org/topic/61780-muzyka-najbardziej-energetyczne-kawalki-do-jazdy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekplacek Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Rożni są ludzie rożne są gusta, mi najlepszego kopa dają takie i podobne kawałki: najlepiej na dobrych słuchawkach (co tam ze będę głuchy.. http://palnikzc.wrzuta.pl/audio/9vYOgpMzZdx/avici_-_manman_original_mix http://w271.wrzuta.pl/audio/ammSjPChvyi/www.havanaklub.prv.pl_2_blac_-_waves_of_luv_.._gabry_ponte_r http://djfrytek.wrzuta.pl/audio/5ifY36y3aok/w_w-_unknown_track_id_cut_rip_from_w_w_-_mainstage_005_on_ah.fm_by_djfrytek jak ktoś ma coś podobnego to dzielić się pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houston Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 To ja również chcę się podzielić muzą, z którą jeżdżę i ćwiczę w zimowe wieczory na siłowni. Kolejność przypadkowa. Feel Good (muza z The Seassons) Sign Of The Gypsy Queen - April Wine Wheels - FOO FIGHTERS New mama - OSI (Soundtrack z filmu Rambo) n Dreams - Van Halen Tempo/Power (track z "Koszmar z ulicy Wiązów 4 - Freedy) Come With Me - Puff Daddy & Jimmy Page Dobre na niekończący się podjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpecjalistaGiant Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Jeśli muzyka do tylko do jazdy w lesie, po górach, gdzie nie ma ruchu ulicznego.Myślę, że słuchanie muzy na ulicy w mieście czy ruchliwej trasie - to trochę niebezpieczna sprawa. Wtedy ściszam prawie do zera lub całkiem wyłączam. Dla bezpieczeństwa warto zrezygnować z muzyki.. Ale kiedy jestem z dala od ulic to lubię mocną muzykę: Stone Sour, Soil, Machine Head(zwłaszcza album Burning Red), Slipknot (Before I forget, Spit it out, Duality), P.O.D, AC/DC - mieszanka działa jak instalacja z podtlenkiem azotu w samochodzie A kiedy trasa jest luźniejsza Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple. Muzykę (poza upodobaniami dźwiękowymi) trzeba dobierać do stylu jazdy i wytrzymałości organizmu. to wpływa na efekty treningu. To moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Na uspokojenie po intensywnym.. treningu? polecam Nightwish'a Idzie naprawdę się skupić, niektóre kawałeczki dobre na podjazd. Powera daje AC/DC - jak SpecjalistaGiant to ujął - działa jak nitrogliceryna w aucie Do tego poprzeplatane Disturbed'em, Fear Factory i Soilworkiem. Poezja w terenie i NITRO BOOST na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humelix Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To u mnie wymienie tylko parę: MEtallica przeważnie te utwory co pzez 3 minuty śpiewa a kolejne 6 minut melodia np; -The Day That Never Comes -The Judas Kiss - My Apocalypse - Suicide& Redemption <Mega nuta> ;] Potem to Lamb Of God, System of a Down, potem to czorne rytmy Rap i hip hop amerykański i ogólnie techno, hardstyle i drumm and bass : - Revolt- Little Toy Carz 2 - Shaun Baker Xplode Again -Toneshifterz- NightScape <tyz fajne> - The Ridle - Bla Bla Bla Soundtracki z NFS i Fast and Furious no i Energy mix 2000 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Rammstein, HammerFall, Nightwish, Sabaton, głównie metal, czasami też mocne elektro/d'n'b. Staram się układać kawałki według tempa, tworząc taką falę. Bo złapałem się na tym że kadencję mam na połowie tempa kawałka którego słucham ( bpm 200 = kadencja 100 rpm, bpm 180 = kadencja 90 rpm) Także polecam sprawdzić czy też tak macie i układać kawałki pod trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lostek815 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ja generalnie Linkin Park - najlepsza muza ever! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freesport Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wydaje mi się że to jest już bardzo indywidualna kwestia,każdy lubi inny rodzaj muzyki i to zrozumiałe. Ja podczas jazdy rekreacyjnej bardzo lubię starsze piosenki,takie melancholijne. Odpada rock,pop i metal. Ale to tylko moje upodobania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prjemo Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ja tam nie słucham muzy na rowerze. w ostateczności czasem biorę tel w dłoń i słucham z głośnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hakers95 Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nikt tu HH nie słucha Ja dla odmiany lubie sobie zapuścić na słuchawki przede wszystkim O.S.T.R, Peja, HempGru. P.S Hip-Hop niestety dalej kojarzy sie z "Łysym dresem" który kozaczy na lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsky Napisano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja wole posłuchać natury niż muzyki w czasie jazdy Nawet jakby było inaczej to raczej nie miałbym wyjścia bo nawet jeżdżąc po szlakach trzeba mieć uszy naokoło głowy żeby cie jeden z drugim na crossie nie poturbował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRDIRT Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja tam jak jezdze na rowerze ,czy tam "skacze" zawsze slucham utworow Limp Bizkit ,lub eminema ,cypress hill . Najlepeij mi sie jezdzi przy limp bizkit -nookie, limp bizkit-bring it back,ogolnie przy wiekszosci utoworow Limpow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faststek Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ja w czasie jazdy słucham to co mi wpadnie w ucho niedawno albo co znajdę na kompie w katalogu z muzą. Przeważnie szybsze kawałki drumsy, dubstepy, trance, electro albo sety DJ-ów(w sam raz na dłuższe wypady) czasem jakiś rock albo punk. Elektroniczna muza daje dobre tempo do pedałowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deoksyryboza Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To ja mam pytanie dla odmiany - czy ktoś z Was słucha audiobooków jadąc na rowerze? Da radę skupić się na jeździe i pamiętać co było w książce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RooSha Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Muzyka na rowerze. Jak robię trening szosowy to mogę słuchać wszystkiego, natomiast jak jestem w lesie to wkurzają mnie nawet ulubione kawałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Muza zależy od mojego nastroju i rodzaju eskapady. Jednak przeważnie czegoś mocno energicznego, dającego kopa. Ostatnio dużo Recoil : http://www.youtube.com/watch?v=p4yDYT-l70M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roslina Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Rock'n'roll i odlamki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 ja dzisiaj jechalam kawalek lesna sciezka rowerowa przy Lamb - Gabriel.. fajne uczucie (szkoda ze nie planowane :/ wynikajace z awari roweru bo wrocic powininem 3godziny wczesniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celAw Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ma ten power jakbym trzymał klamkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechanik2 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Zna ktoś z Was jeszcze Accept, Running Wild i inne stare heavy-metalowe kapele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 no kiedys mialem okazje slychac jednej plyty chyba objection overruled czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.