Skocz do zawartości

[muzyka] muza do jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Soundtracki z NWD, pierwsze trzy dość ciężkie, ale przy reszcie bardzo fajnie się jeździ. Szczególnie jeśli z danym kawałkiem kojarzy się od razu dana część filmu :yes:

Napisano

Ja polecam starą płytkę kapeli Prong- Cleansing- moja ulubiona na rower. Oprócz tego niezłego kopa dostaje przy albumach Fear Factory: Deamnufacture i Obsolete.

Napisano

Ja nie lubię słuchać muzyki jeżdżąc rowerem .

Ale za to uwielbiam słuchać siedząc na kompie .

Dominują piosenki hard rockowe i power metalowe .

;)

Napisano

A próbowaliście jeździć przy jazzie ?

Każdy daje jakieć rockowe, metalowe kawałki. A może Miles Davis, klasyka jazzu.

Szczerze mówić ja przy jazzie jeszcze nie jeździłem, ale trzeba spróbować, choć prędzej zasnę przy tym utworze zanim wyjdę z domu.

Napisano

Ja na rowerze rzadko słucham muzy, jednak gdy słucham to trance, electro house, house, progressive techno.

Haaaa troche inne gatunki muzyczne od wiekszosci :voodoo:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Na szosę jak chcę się uspokoić to polecam ścieżkę dźwiękową do filmu Helikopter w Ogniu, Hansa Zimmera..można się poczuć naprawdę wolnym :icon_wink:

Dobre są też kawałki Eldo zwłaszcza z albumu Grammatik.

Co do górala i lasu,to zazwyczaj leci jakiś porządny trance,czasem pop,ale głównie to Energy Mixy 2000 :D

Pozdrower

Napisano

jak Wy mozecie sluchac muzy na sluchawkach podczas jazdy? Przeciez to samobojstwo... ;)

No miasto to wiadomo,słuchaweczki off i skupić się na drodze..ale taki las :) To można się wyszaleć

Napisano

Na rower przede wszystkim Rammstein + wiele wiele innych, kiedys duuuzo Trans Control ale już mi się znudziło ;)

Napisano

czy słuchając muzyki na mp3 i jadąc rowerem można dostać mandat?

Z tego co wiem to można dostać mandat za jazdę w słuchawkach,a na głośniku to już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...