adam00 Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja to generalnie slucham radia zeby sie nie dekoncentrowac za bardzo; ale taki utwor: http://www.youtube.com/watch?v=8fRyXyGSk68 jakis kiedys jechalem to niezle mnie nakrecil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 to jest całkiem fajne chociaż papa rocha raczej nie słucham http://pl.youtube.com/watch?v=2o9ni_d8dXg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErykHoffmann Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 JA naj czesciej jeżdze przy Prodigy voodo People lub distubed mi sie zdaje ze przy regge nie pojezdzisz a najlepiej na rower i hopy to acdc TNT i like this Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sworks5 Napisano 30 Września 2008 Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ja jestem za tym zeby na roweze nie słuchac zadnej muzyki poniewaz na szosie moze byc to niebezpieczne na zawodach zdazylo mi sie kilka razy ze gosc ze słuchawka w uszach niesłyszał ze chce go wypzedzic mimo tego ze krzyczalem zeby zostawił lewa wolna chyba jezeli juz to jezeli na treningu w lesie jak jedziemy sami to jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amugilap Napisano 30 Września 2008 Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Offspring, Fatboy, Cassius, Daft Punk, Prodigy...te kapele daja powera! Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadziuu Napisano 30 Września 2008 Udostępnij Napisano 30 Września 2008 brakeing Benjamin - Follow me, Until the End, brakedown, Blow me Away A czasem jakas techniawka... np remix Base Attack - Techno rocker... lub cos w tym stylu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyku Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 może powtórzę się, ja zabieram ze sobą: Rammstein, Guano Apes, Green Day, Blink 182, Coldplay, The Samshing Pumpkins, Vavamuffin, Indios Bravos, Myslovitz, kurcze ale mix wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 http://jimy17.wrzuta.pl/audio/vobFeLYBzl/p..._loose_yourself Coś pięknego, pięknie sie jezdzi przy tym. Pozatym wg. mnie najlepsza piosenka polskiego hip hopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Zdecydowanie jest lepszy oryginał Eminema, lepszy tekst etc. Szkoda, że polscy twórcy muzyki wzorują się na innych, zagranicznych twórcach, a nie tworzą samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 to jest wziety tylko podklad z loose yourself eminema;] Pozatym napisałem "najlepsza piosenka polskiego hip hopu" ogólnie to wiadomo że Eminem rządzi;] Paktofonika ma jeszcze parę fajnych utworów... np. originalne w moich kręgach, ale z tym podkładem ta piosenka poprostu miażdzy i tyle. Pozatym ten utwór ma już swoje lata, ale jest o niebo lepszy niż teraźniejsze utwory pseudo raperów jak Liber, Mezo czy Grupa Operacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Oj, długo mnie tutaj nie było Witajcie! Coś na długie zimowe wieczory [rozmyślań o nowym sezonie] Panowie/Panie... w przyszłym sezonie moja "anty-grawitacja" jeździ do poniższego zestawu... Pendulem - Bloodsugar http://www.youtube.com/watch?v=v3QtY2GHM6Q Painkiller - Freestylers - Feat. Pendulum & SirReal Pendulum - Tarantula Bomfunk MC's feat. Jessica Folker - Something Going On http://www.youtube.com/watch?v=d_ALy5qSCkY (oryginał też daje kopa - polecam) http://www.youtube.com/watch?v=uz5DkTF2RW8 Music Instructor feat. Flying Steps - Supersonic Rammstein - Sonne http://www.youtube.com/watch?v=Yl7Pe-yW11w Otyg Holy Diver http://www.youtube.com/watch?v=_JT9yHXrNnw A to tylko początek listy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ja teraz jadę z reagge -Jamal, Vavamuffin- bardzo przyjemnie się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 No Pendulum daje kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 6 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dla mnie na długie i trudne podjazdy:PRONG z albumem "Cleansing"- turbo boosted w nogach szczególnie utwory-> Snap Your Fingers, Snap Your Neck: Broken Peace: http://www.youtube.com/watch?v=NbE4WtV1aw8 i S.O.D: "Speak English or Die" FEAR FACTORY: "Deamanufacture" "Obsolete" PRO PAIN: "The Truth Hurts" FAITH NO MORE: "Angel Dust" "King for a Day" PRIMUS: "Sailing The Seas Of Cheese" No i wiadomo: Sepultura, Slayer, Kreator, Unleashed, Sodom, Voivod, Morbid Angel, Grip Inc.. czyli ciezko A na powrotach cos lite'owego: np. Kult bardzo lubie.. Pozdro Away Łał! Myślałem że już nikt takich rzeczy ( Prong, Kreator, Sodom, Pro Pain) nie słucha Byłem w tym roku na Kreatorze, dali czadu ale na rower wole bardzo lajtowy stuff ale w domu po pracy... Chaozz stay heavy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sciana777 Napisano 6 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Iron Maiden jak dla mnie w pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siloe Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam;) Z mojej strony np. : Dj Shadow Ft. MOs Def - Six Day (A Remix) Natasha Bedingfield - Take Me Away Pillar - Frontline Reverox - 70 Statistics - Final Broadcast Muse - Plug In Baby Lapko - I have a name Lydia - Stay Awake Guano Apes - You Can't stop me Coldplay - Don't panic brakeing Benjamin - Breath miłego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Przypomniały mi się czasy podstawówki, takiego małego kaseciaka z jednym głosnikiem i bomfunk mc's ;DD Teraz jego kawałków słucham - niezłe są A tak to standard Metallica Iron Maiden Van Halen Eric Clapton itp. itd Z pl lubię Comę, TSA, i generalnie cały rock & blues Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaze Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja z założenia podzas jazdy na rowerze nie słucham muzyki bo nie wydaje i się to zbyt bezpieczne (często uczestniczę w ruchu drogowym), podczas biegania to i owszem. Jedyne co mogę zaproponować w tym temacie zatem (bo chyba relaksujące drone'y odpadają choć w bieganiu się sprawdzają) to polską kapelę El Banda - Bajkowy lekki i przyjemny kawałek z dość istotnym tekstem jak na to forum Tyle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Zdecydowanie jest lepszy oryginał Eminema, lepszy tekst etc.Szkoda, że polscy twórcy muzyki wzorują się na innych, zagranicznych twórcach, a nie tworzą samodzielnie. pozwole sobie się nie zgodzić...jazda przy utworach O.S.T.R.-a to jest looz absolutny ... wszystkie albumy...tegoroczne lato i jesień przy dżwiękach utworów z "7" i "Ja tu Tylko sprzątam" ....kto nie słyszał/nie lubi tego POLSKIEGO, ORYGINALNEGO i w moim odczuciu GENIALNEGO muzyka ma czego żałować...POLECAM.... a z innych klimatów to jest baaardzo różnorodnie:Mattalica, MaryJ. Blige, Green Day, G`N R...... w zależności od nastrojów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanieleQ1991 Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A ja słucham na rowerku muzy z need for speed'ów i jestem z tego zadowolony xD a jak wrzucę sobie kawałek "we control" To nie jadę a latam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MM85 Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja dzisiaj słuchałem książki Mały Książę czytelnej przez Piotra Fronczewskiego ciekawie się jedzie ale racze do spokojnej jazdy Dobrze się jedzie też przy utworach Rychu Peja SoLUfka - Tak Bardzo Chce Feat. Charli P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Choć ostatnimi czasy zaniechałem jazdy z "empetrzy plejerem" co by nasłuchiwac odgłosów mojej maszyny i nic nie szłysze wiec jest ok Zato jak juz odpalam muze to leci prawie tylko i wyłącznie RAMMSTEIN Musze przyznac ze daje niezłego kopa ktorego czesto brak jadąc na "cicho" A najlepiej jak rytym piosenki zgra sie z rytmem korby to juz czysta poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymas Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja tam słucham energicznej muzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanieleQ1991 Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja dodatkowo polecam jeszcze trance, lub reggae (Bob Marley, East West Rockers, Ras Luta& Grizzlee) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KojoT Napisano 9 Maja 2009 Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Tatu - Nas nie dogonjat, Benny Bennasi, Kalwi i Remi oraz wiele wiele innych przeróżnych nutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.