Rulez Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam serdecznie wszystkich. Ja również jestem zainteresowany rowerem w tym przedziale cenowym. Czy może ktoś napisać jakieś sugestie odnośnie tego roweru z linku powyżej? Specyfikacja osprzętu wygląda jak na tą cenę bardzo dobrze ale to moje skromne zdania laika. Faktycznie rower jest dobrze wyposażony, w dodatku geometria jak najbardziej ok. : http://www.sportdelivery.com/assets/uploads/product/19832/commercial-2014_cross_14_05_29-traction-geometry1.jpg Rower ma też trochę droższą wersję, moim zdaniem zdecydowanie wartą rozważenia : http://allegro.pl/rower-mtb-29-cross-traction-xt-hyd-rock-shox-kross-i4282600679.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balik150 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Czy kross ma coś w swojej ofercie 29 ciekawego do zaoferowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpio2000 Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Wielkie dzięki wszystkim za pomoc i opinie. Wybór padł w końcu na jeden z pierwszych wybranych czyli CTM Rambler 2.0. Miałbym jeszcze jedno pytanie, mianowicie co warto dokupić jeszcze na samym początku z osprzętu dodatkowego? Dodam że oświetlenie mam w cenie. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Scorpio2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balik150 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Nie. A te z rocznika 2013? po przecenie. Bo akurat u mnie w sklepie pare 29 po mniej niz 2 tys. Chyba nawet B3 za 1800 Albo jakbyś mogł napisz które modele, nie patrząc na cene na kołach 29 są po prostu dobre Edytowane 4 Czerwca 2014 przez balik150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Z kolekcji 2013 dopiero B4 jest dobry. Jeśli stać cię na B4 to możesz kupić. B3 to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oiram Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Szukałem B4 po wyprzedażach bo fajny rowerek ale wszędzie widzę tylko ramy 16". Jeśli ktoś wie gdzie są jakieś większe (mam 184 cm wzrostu) dostępne to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkaczu512 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 http://www.top-narty.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=226102http://www.migael24.pl/pl_PL/p/Rower-gorski-KROSS-LEVEL-B4-29ER-2013-/676według formularza są te b4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormblast Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Wiesz, nie mam nic przeciwko Scottowi, jakbyś miał tak z 3,5 tysiąca to już coś fajnego byśmy u nich znaleźli Po prostu to się nadaje tylko do natychmiastowej wymiany połowy części. Tylko że Aspect np.930 którego większość chwali ma taką samą ramę koła i piasty jak dla mnie to ponad połowa roweru a wiadomo że koła i tak pójdą pod młotek Edytowane 1 Lipca 2014 przez Stormblast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jeśli chodzi o Aspecty to jest trochę jak z Hexagonami od Krossa. To nie są tak do końca rowery MTB tylko ATB. Rama ma rekreacyjną geometrie (jest krótka i ma trochę inne kąty), więc do ostrzejszej jazdy się nie nadają, ale mogą być postrzegane jako wygodniejsze. Do tego z założenia mają słabszy osprzęt. Chcesz sportowy rower to nie Hexagon tylko Level i nie Aspect tylko Scale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormblast Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Dlatego właśnie interesują mnie Aspecty ze względu na geometrię a nie znaczek na ramie SCOTT człowiek w pewnym wieku powinien zadbać już o swoje plecki a kiedy wygoda wypiera szybkość wybór pada właśnie na krótszą ramę o możliwie mniejszym przekroku,tu tylko konkurencją wydaje się dla mnie tylko GHOST gdzie problemem może okazać się dostępność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi