BudekPL Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 SIemka! Myślę by zbudwać 27,5" ale uwielbiam amorki Manitou. Oczywiście lecę po budżecie jak każdy polak... Wepchnę koła 650b do tego amora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zależy z jaką oponą. Tu masz temat na MTBR ze zdjęciami. Jak widać, szału z miejscem nie ma- błotne wypady będą problematyczne ( szczególnie po bokach). Ale z oponami o mniejszej objętości ( na przykład Rubena Charybdis 27,5x2.0) powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja wątpię w sens takiego rozwiązania w rowerze mtb, sam z powodu powalonej konstrukcji widełek nie mogę w moim Felcie założyć opony większej niż 2.0 z tyłu ...Jeśli uwielbia Manitou, to niech bierze Minute ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Żona ma R7 bodajze z 2011 roku i crest 27,5 pasuje bez problemu - jest jakieś 1,2cm prześwitu. opona to rocket ron 2,0 albo 2,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.