ukaniex Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Czołem, szukam tokarza bądź specjalisty od obróbki metali. Potrzebuję takiego duperela:Oczywiście powyższy duperel jest dostępny na stronie producenta ale za 30€ + shipping co zdaję się być nieco ponad zdrową normę. Rurka jaka jest, każdy widzi, problem (bądź nie) może polegać na tym, że w zgrubieniu jest gwint do którego wkręca się regulacyjną baryłkę od przerzutki.Ktoś, coś? :-)PS.Jeśli ten fachurmajster będzie poza Ursusem/Włochami/Piastowem/Michałowicami to też ujdzie, aby się podjął tak małej roboty i nie wziął za to taczki dukatów. :-)
Hanzo Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Cześć. Co prawda nie mam namiarów na osobę z Warszawy, ale mogę podrzucić Ci inny pomysł. Zlecałem dorabianie takich drobiazgów w: nusiu.pl, robili mi kiedyś śrubę (dwie sztuki) mocującą damper, a ostatnio dorabiali śruby do zawieszenia(trzy sztuki). Z tego co wiem robią z aluminum albo stali. Koszt był w okolicach 25 zł z przesyłką. Musisz tylko mieć jakiś rysunek z wymiarami.
cr4zylucky Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 rysunek z wymiarami i Ci to załatwię )) Ps. jeśli lecisz jutro do Łagowa weź rysunek ze sobą, jeśli możesz...
ukaniex Napisano 30 Maja 2014 Autor Napisano 30 Maja 2014 @Łukasz, wezmę ten duperel i podam Ci wymiary bo już mam zapisane. :-)
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Napisano 7 Czerwca 2014 Temat do zamknięcia. Dziękuje cr4zylucky za szybka pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.