ukaniex Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Czołem, szukam tokarza bądź specjalisty od obróbki metali. Potrzebuję takiego duperela:Oczywiście powyższy duperel jest dostępny na stronie producenta ale za 30€ + shipping co zdaję się być nieco ponad zdrową normę. Rurka jaka jest, każdy widzi, problem (bądź nie) może polegać na tym, że w zgrubieniu jest gwint do którego wkręca się regulacyjną baryłkę od przerzutki.Ktoś, coś? :-)PS.Jeśli ten fachurmajster będzie poza Ursusem/Włochami/Piastowem/Michałowicami to też ujdzie, aby się podjął tak małej roboty i nie wziął za to taczki dukatów. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Cześć. Co prawda nie mam namiarów na osobę z Warszawy, ale mogę podrzucić Ci inny pomysł. Zlecałem dorabianie takich drobiazgów w: nusiu.pl, robili mi kiedyś śrubę (dwie sztuki) mocującą damper, a ostatnio dorabiali śruby do zawieszenia(trzy sztuki). Z tego co wiem robią z aluminum albo stali. Koszt był w okolicach 25 zł z przesyłką. Musisz tylko mieć jakiś rysunek z wymiarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Dzięki, poszedł mail. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 rysunek z wymiarami i Ci to załatwię )) Ps. jeśli lecisz jutro do Łagowa weź rysunek ze sobą, jeśli możesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 @Łukasz, wezmę ten duperel i podam Ci wymiary bo już mam zapisane. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Temat do zamknięcia. Dziękuje cr4zylucky za szybka pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.