bartnik Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 zauważyłem powtarzające się pytania i pomyślałem, że brak tu takiego podpiętego tematu z zestawieniem. Pozwoliłoby to zmniejszyć liczbę ponownych pytań zaczynam , a ci co się znają niech edytują posta dodając kolejne firmy... MINERALNY____________________________________________ - Shimano - Magura DOT___________________________________________________ - Avid / SRAM ... nie wiem jak jest z : Formula, Hayes, Hope, Hygia i całą resztą Jeżeli gdzieś ma znaczanie czy DOT 4 czy 5.1 to można dodatkowo dopisać w nawiasie - który. Brak nawiasu oznacza, że nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 a ci co się znają niech edytują posta dodając kolejne firmy... Tylko Administracja może edytować posty. nie wiem jak jest z : Formula, Hayes, Hope, Hygia i całą resztą Formula- DOT 4 Hayes- DOT 4 z wyjątkiem nowych modeli Radar,które jeżdżą na oleju mineralnym Hope-DOT 4 lub 5.1 Hygia- olej mineralny Tektro- olej mineralny BrakeForceOne- olej mineralny FSA- olej mineralny TRP- olej mineralny Quad- DOT 4 Ashima- DOT 4 Gusset- DOT 4. Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.