bartnik Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 zauważyłem powtarzające się pytania i pomyślałem, że brak tu takiego podpiętego tematu z zestawieniem. Pozwoliłoby to zmniejszyć liczbę ponownych pytań zaczynam , a ci co się znają niech edytują posta dodając kolejne firmy... MINERALNY____________________________________________ - Shimano - Magura DOT___________________________________________________ - Avid / SRAM ... nie wiem jak jest z : Formula, Hayes, Hope, Hygia i całą resztą Jeżeli gdzieś ma znaczanie czy DOT 4 czy 5.1 to można dodatkowo dopisać w nawiasie - który. Brak nawiasu oznacza, że nie ma znaczenia
Mod Team durnykot Napisano 29 Maja 2014 Mod Team Napisano 29 Maja 2014 a ci co się znają niech edytują posta dodając kolejne firmy... Tylko Administracja może edytować posty. nie wiem jak jest z : Formula, Hayes, Hope, Hygia i całą resztą Formula- DOT 4 Hayes- DOT 4 z wyjątkiem nowych modeli Radar,które jeżdżą na oleju mineralnym Hope-DOT 4 lub 5.1 Hygia- olej mineralny Tektro- olej mineralny BrakeForceOne- olej mineralny FSA- olej mineralny TRP- olej mineralny Quad- DOT 4 Ashima- DOT 4 Gusset- DOT 4. Koniec.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.