wormage Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 mam klopocik... obecnie wchodza mi tylko 4 przelozenia. podejrzewam ze przyczyna jest naderwana linka od przerzutek. Ale mam pytanko jak to naprawic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Wymienić linkę i z tego co widzę pancerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakochamochi Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Tak jak kolega wyzej napisal to samo bym zrobil wormage cos czesto masz problemy z rowerkiem widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 1. czesto jezdze 2. dbam o sprzet ale nie oszczedzam roweru ani siebie 3. dopiero zaczynam skakac i jeszcze o pewnych rzeczach moge nie wiedziec 4. dopiero zaczynam skakac i miewam twarde ladowania thx za odpowiedzi. a i jeszcze jedno jak kupie linke i zamontuje raczej nie powinno byc klopotow, pytam poniewaz jeszcze nie bylem na pierwszym przegladzie w ski teamie i nie wiem co moga powiedziec ? i jeszcze jedno glupie pytanie ^^ czy sa jakies specjalne linki/pancerze do dualowych bajkow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakochamochi Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mysle ze jak to wymienisz to nie powinno byc problemow hmm a czy jakies specjalne poprostu kupujesz linke i pancerz jakis konkretny i juz takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 oka thx za rady ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mogłbym prosić o fote całego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 jasne prosze bardzo. jesli chodzi o jakas czesc to mow to zrobie fote i wysle a ze zdjec mam na razie tylko takie. a moze poprostu zamontowac singla ? raczej wolalbym miec przerzutki ale jesli maja z nimi byc caly czas klopoty to moze warto zamontowac singla ? oplaca sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Cholera... piękny i za tą cene 1999 ;( Ja tez tak chceee!!! Musze czekać do zimy 2006, moze wtedy bedzie podobna wyprzedaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormage Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 hehe no mialem farta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.