Mod Team Odi Napisano 1 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 w poniedzialek jade po Decathlon rockrider 8.1 Świetny rowerek Oglądałem go ostatnio w bB, to naprawdę super sprzęt w świetnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Hehe a tyle świeczek nastawiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Świetny rowerek Oglądałem go ostatnio w bB, to naprawdę super sprzęt w świetnej cenie hehe wiem i dlatego go kupuje:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kas Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 nie taka szkoda, byl to tylko szescioletni makrokesz marki victus (sluzyl mi dobrze) w poniedzialek jade po Decathlon rockrider 8.1 Czytając pierwszego posta już miał przed oczami jak super rower na pełnym XT lub XTR i już chciałem kondolencje pisać. Ale skoro to był makrokesz to strata raczej mała. Pewnie dostaniesz od mamy większe odszkodowanie niż ten rower był wart. Kup sobie teraz dobry i już nigdy nie zostawiaj go w takich miejsach. Co prawda ten wypadek to była wina mamy, ale jednak gdbyś tam nie stawiał roweru to wogóle by się nic nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.