xxdarc Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Witam,. pośpieszyłam się i zakupiłam Licznik Rowerowy Atech 305 mb, czy to dobry licznik? wybrałam go bo liczy tętno (dzięki opasce) spalanie kcal, szybkość jazdy,ilość przebytej drogi. Nie mogłam znaleźć jakiegoś innego co by miał te funkcje. Niestety ten licznik nie działa dobrze, czujnik prędkości nie działa, kadencji nawet nie używam, jedyne z czego korzystam to pulsometr, i licznik kcal.. ale nawet jeśli nie zdążę się dobrze rozpędzić pokazuje mi prawie 160 uderzeń na minutę! a ja nawet nie dyszę.. ogólnie mam zamiar oddać na gwarancję.. a potem no cóż nie wiem co. Więc do rzeczy, prosiłabym o jakieś propozycje "dobrych" liczników, może to być i na rękę ważne żeby posiadał funkcje pulsometru, licznika kalori perfekcyjnie było by żeby miał też prędkościomierz przebyte km, ale nie muszą być, no i cena - do 150 max. Pewnie nie wiele będzie takich tanich.. ale mam nadzieję.
Shootee Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Zaraz, zaraz, w ostatnim zadaniu jest pomyłka. Powinno być "fajnie by było gdyby posiadał funkcję pulsometru". Liczniki spalonych kalorii mają to do siebie że są nie dokładne. I co ty w końcu końcu chcesz licznik czy pulsometr?
xxdarc Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 i to i to, znaczy żeby po tętnie wyliczał ilość spalanych kalorii, wiem że nie ma na 100% dokładnych
Shootee Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 No to licznik rowerowy z pulsakiem. W tym budżecie ciężko kupić dobry licznik z pulsometrem. Chyba najlepiej by było kupić pulsometr Sigmy i jakiś licznik oddzielny. Z tym że jest to wożenie dwóch urządzeń, mi osobiście takie coś nie przeszkadza. Sam mam Sigmę 25.10 i marketowy licznik (z tego względu, że po prostu mam tendencję do niszczenia ich i gubienia ).
xxdarc Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 hmm ciekawy pomysł mi też by to nie przeszkadzało, a co sądzisz o firmie Atech?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.