Gregory34 Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Witam. Zastanawiam się nad wymianą kół w swojej szosówce na ww.koła.Używa ktoś z Was tych kół,wytrzymaja ok 85 kg,można je kupić za ok 350pln.Czy w podobnej kasie szukać czegoś innego. Pozdrawiam
GhOsTwrc Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 mam takie do przedania , zmieniłem na Mavic Aksium , zdecydowanie lepsza sztywność , waze 100 kg i przelatywalem na nich po niezlych nierównościach ok 60 km/h i sie nie scentrowaly zrobiłem ok 1000 km i nic. Mozesz brac smiało
Michaster Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Ja tez szukalem podobnych kol, znalazlem cos zupelnie innego Saiko Ghost, lzejsze od tych Shimano no i na maszynowkach Novatecka. Wygladaja cacy maja lekki stozek. Cena troche wyzsza mi udalo sie wyrwac za 450 zł. Smigam drugi sezon bez zadnych problemow kreca sie idealnie. Pozdrawiam
Gregory34 Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Ja tez szukalem podobnych kol, znalazlem cos zupelnie innego Saiko Ghost, lzejsze od tych Shimano no i na maszynowkach Novatecka. Wygladaja cacy maja lekki stozek. Cena troche wyzsza mi udalo sie wyrwac za 450 zł. Smigam drugi sezon bez zadnych problemow kreca sie idealnie. Pozdrawiam Wyglądają zacnie ,niestety budżet mam już zamknięty,tym bardziej że będę musiał zakupić jeszcze kasetę,a możliwe że i łańcuch.W takiej kasie,nowe to chyba tylko shimano,chyba że ryzykować i szukać używek,ale to już loteria. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.