NowyUser99 Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Witam. Sprawa normalna czyli łożyska po około 800km lekko zaczeły szczelać. Idą na GW. Teraz pytanie na co wymienić? Na 70? 90? A może innej firmy? Czy są ze sobą kompatybilne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Wiele się nasłuchałem o awaryjności. czy bardziej nietrwałości tego systemy, ale... mój już trzyma się dobrze od 2320 km. Jest sposób opisany na forum polegający na wymianie samych łozysk za jakieś śmieszne grosze (w sensie kilkanaście zł) Sam nie wiem czy bedę swój modernizował, czy inwestował w wyższy model. edit: kilometry, nie wiziąłem dystansu przejechanego zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 zaczeły szczelać szcze i lać to to samo w różnych formach, a tobie chyba chodziło o strzelać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STF Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Podłącze sie do tematu,bo mam podobny problem i osobiście waham się nad ACCENT BB-EX PRO lub TOKEN TK-877, ale nie wiem czy to dobry wybór... może ktoś miał już doświadczenie z tymi suportami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 @Puklus Miał być cudzysłów ale jakoś o nim zapomniałem @STF Ciekawe propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Sprawa normalna czyli łożyska po około 800km lekko zaczeły szczelać. No nie całkiem to normalne, ani to że po 800km ani to że "szczelają". Skoro już jednak tak się stało to wymienić łożyska i do nowych dowalić więcej smaru to nie będzie sie dostawała woda do środka i nie będą "szczelać", zwłaszcza po żałosnych 800km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.