Skocz do zawartości
  • 0

Rower górski ROCKRIDER 500 co otym myslicie?

Gość Dzony

Pytanie

Gość Dzony
Napisano

zastanawiam się na kupne tego roweru nie jest drogi(moj buzdzet to 1500pln) wiec bym się zamknął w nim tylko pytanie czy jest dobry na asfalt,piaski i leśne ścieżki.....i jaka ramę dobrać do wagi prawie 95kg i 183cm

i jak pisza na stronie dozywotnia gwarancja... prosilbym o pomoc bo juz sam nie wiem co mam zakupic....
http://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-500-id_8293150.html

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No, te moje dwie propozycje nadal dużo lepsze :)

Kross jest troszkę (niewiele) gorszy osprzętowo od Kandsa, ale za to ma bardziej zdatną geometrię do szybkiej jazdy sportowej. Nadal jest jednak bardzo dobry i w przeciwieństwie do Kandsa, da się go łatwo dostać w sklepach stacjonarnych.

Gość Dzony
Napisano

kurde jestem chyba bardziej sklony do tego kannds.... tylko chciałbym opinie jakas uzytkownika jeszcze usłyszec

Napisano

Przecież pisałem :)

Kross jest troszkę (niewiele) gorszy osprzętowo od Kandsa, ale za to ma bardziej zdatną geometrię do szybkiej jazdy sportowej. Nadal jest jednak bardzo dobry i w przeciwieństwie do Kandsa, da się go łatwo dostać w sklepach stacjonarnych.

Gość Dzony
Napisano

przepraszam:) juz zdecydowałem biore krossa:)

Gość Krzysiek
Napisano

zastanawiam się na kupne tego roweru nie jest drogi(moj buzdzet to 1500pln) wiec bym się zamknął w nim tylko pytanie czy jest dobry na asfalt,piaski i leśne ścieżki.....i jaka ramę dobrać do wagi prawie 95kg i 183cm

i jak pisza na stronie dozywotnia gwarancja... prosilbym o pomoc bo juz sam nie wiem co mam zakupic....

http://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-500-id_8293150.html

Witam, już od ponad miesiąca jestem posiadaczem roweru RockRider 500. Przejechałem nim już ponad 600 km w terenie górzystym z ciężkimi kamienistymi podjazdami i zjazdami ( więc wiem co piszę), jak na razie wszystko w porządku,nic się nie rozlatuje i hamulce chociaż mechaniczne działają bez zastrzeżeń - jak dla mnie jedyny minus to brak blokady amortyzatora. Jeśli mialbym kupować rower jeszcze raz, i brał bym pod uwagę " jakość z ceną" to ani chwili bym się nie zastanawiał i wybrał bym ten sam model! Pozdrawiam z górzystych okolic Malagi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...