porcelanowy Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 PowitołPrzeszukajcie proszę garaż/piwnicę/strych Szukam 2szt. obręczy 20" na 36 szprych. Stal/alu nieważne byle stn BDB i cena nieduża (nie muszą byś super duper wzmacniane do bmx, itp.). Z Krakowa odbiorę osobiście Muszę przepleść koła trójkołowca rahabilitacyjnego kamrad bo okazał się za wysoki na wzrost i sprawność Mamusi Dziękuję i zapraszam na priva
vitesse Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 jak pasuje z skladaka to mam cale przednie kolo, tylko tam mniej szprych chyba jest
porcelanowy Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Napisano 1 Czerwca 2014 Powitoł Przepraszam, przez weekend miałem dostęp do netu tylko na telce i nie zdążyłem zdezaktualizować ogłoszenia. Więc nieaktualne Śpieszyło mi się trochę, a trafiłem okazyjnie dwie nówki sztuki. Niemniej dziękuję za zainteresowanie
Schwefel Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br /> - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione<br /> - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu<br /><br />Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.