Barthas Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Witam, Założyłem do roweru przerzutke na przód Sram X7 wcześniej był tam jakiś shimano podstawowy. Problem w tym, że bardzo ciezko wrzucają się teraz przerzutki. Trzeba uzyc bardzo duzo sily zeby zmienic bieg. Ktoś wie czego to moze byc przczyna ?
Shootee Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Nie napisałeś jaki ciąg miała stara a jaki ma nowa To może być różnica i to spora.
Barthas Napisano 26 Maja 2014 Autor Napisano 26 Maja 2014 Stara przerzutka to byl Shimano Tourney czyli najwiekszy szajs jaki istnieje. Rower to Rockrider 5.3.
Shootee Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Mam 5.3 i jak na razie nie narzekam na nią Nie mam ręku pod rowerem, bo bym sprawdził jaka tam jest, ale na 90% górny ciąg. Pytanie jaką teraz kupiłeś Edit:// Oczywiście nie mam roweru pod ręką
premier2 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br />- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu<br />- podobny temat już istnieje<br />- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.<br /><br />Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.