c1ach Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Ot co wymyśliłem sobie dzisiaj. Wyjeżdżamy w najbliższą sobotę/niedzielę wcześnie rano i wracamy wieczorem. Może być start w Łagowie, odwiedzenie pobliskiej jaskini i dalej jazda niebieskim na Zamczysko. W Daleszycach zależnie od zmęczenia materiału powrót jakąś lekką trasą szutrowo - asfaltową lub zwieńczenie dzieła dalszą pętlą w terenie. Szlak jest sprawdzony i ma ode mnie gwiazdkę Michelin Na koniec może być pizza przy rynku w Łagowie, lecz niekoniecznie Jeśli ktoś ma dobrą trasę to może być i wedle jego pomysłu, lecz nie może to być Pasmo Jeleniowskie - bo nie I uwaga - to nie jest ustawka XC Jazda turystyczna na luzie, bez bicia piany. "Bilet" 30 złotych od osoboroweru, do wzięcia 3 miejsca. Zabiorę z Warszawy i okolic powiedzmy do 25 km. Chętni ? Proszę pisać w tym temacie. Chodzi oczywiście o weekend 31 maja/1 czerwca. Jak ktoś świętuje dzień dziecka zamiast jeździć, to niech od razu napisze że niedziela odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ja chętnie pisałbym się na sobotę, ale ta aura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Co z tą aurą??? http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/hdfForecast?query=kielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 A to co innego widzę, ze w sobotę będzie optymalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Trzeba brać pod uwagę, że po kilku dniu opadów może być więcej błotka. Szlak który zaproponowałem nie jest sam w sobie błotnisty, może od czasu do czasu kałuże do obejścia bokiem (w marcu po roztopach - nie wiem jak teraz), a tak to większość można płynnie jechać. Nie spotkałem tam nigdy ścinek drewna. Jest też fragment 2-3 km po drodze współdzielonej z 4x4, trochę kolein itp. Ale to wszystko dalej się mieści w granicach normy każdej zwykłej wycieczki górskiej cr4zylucky - zgadamy się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Czy będą zjazdy? :>Jeśli tak to się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zlecisz na gębę z Zamczyska, będziesz zadowolony Jutro jedziemy, około 6 rano. Pasi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Skund ewentualnie którędy bedziesz jechał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Za późno przeczytałem ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Taki efekt gdy sie z ludźmi nie jeździ tylko na jakies maratony lata. Nie pytałem bo uznałem, ze mazovie golicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Mazovia dopiero za tydzień. Dziś byliśmy nad Zegrzem. Jutro może warszafskie górki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Za późno przeczytałem ;-( Dobiję Cię Wypad udany, techniczne zjazdy będą mi się śnić aż do zlotu ! Cała wycieczka trwała chyba tyle samo co dojazd i powrót, ale warto było zmienić klimat na jeden dzień. Na pocieszenie kilka zdjęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dobrze że już za chwil kilka ,góry ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Trasa: https://www.strava.com/activities/147950310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.