jarcys Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Witam chcę kupić jakiś górski rower. Będzie on też użytkowany w mieście, ale nie dużo. Szukałem roweru na własną rękę ale nie za dobrze mi to szło bo co jakiś mi się spodobał to opinie były słabe itp. A to ma być rower na lata. Mam 179cm wzrostu i waga 75 kg. Rozmiar kół w sumie beż różnicy 26 lub 27,5 bo 29 już chyba za duże będą. Spodobały mi sie krossy level A6 ale najbardziej A8 moge kupić go za 3100zł ale slyszałem ze w tej cenie można dorwać cos lepszego i myśle ze wy mi doradzicie, bo jestem zielony i zdaje sie na wasza wiedze. Byłem w sklepie rowerowym ale kazdy z 200 rowerow dla mnie byl taki sam bez roznicy czy. Krossy, Gianty, Specjalized, Kellys, Unibike.., Dlatego prosze o pomoc
Mod Team durnykot Napisano 26 Maja 2014 Mod Team Napisano 26 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.