bialas11 Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Siema Wiecie może czy da się jakoś usunąć napisy z górnych lag bez zdzierania anody? amortyzatora Rock Shox? chodzi mi o te napisy typu u-turn itd. Potrzebuję czyste lagi, Nie pytajcie poco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Potrzebuję czyste lagi, Ja mam czyste w revelu sie nawet mógłbym zamienić choć nie sadze by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi