Daroufo Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Cześć chciałbym kupić torbę pod-siodłową i wybór padł na Topeak Aero Wedge QuickClip w wersji medium. Ale pytanie gdzie można kupić tą torbę z systemem mocowania QuickClip? Wszędzie jest dostępna ale z paskami co CHYBA jest gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Sprawdz na bikeman.pl, jak nie bedzie na stronie to bym przedzwonil - chyba jeden z najwiekszych wyborow produktow Topeak'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Wszędzie jest dostępna ale z paskami co CHYBA jest gorsze. Czy ja wiem... mam i nie narzekam na paski, ciekawe czy ta QuickClip zamontuje się do każdego siodła... Co do tej pierwszej to pisałem kiedyś recenzję http://www.forumrowerowe.org/topic/117138-torba-podsiodlowa-topeak-aero-wedge-pack-large-recenzja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daroufo Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Kupiłem Aero Wedge na paskach. Recenzję czytałem już wcześniej, dzięki niej zostałem nieco zachęcony do kupna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dymcio,gratuluję świetna recenzja a i torba bardzo dobra,kupiłem wersję z paskami w rozmiarze L i wożę w niej kurtkę przeciwdeszczową,pokrowiec przeciwdeszczowy na kask i małego multitoola, ale jak bym się postarał to mógłbym co nieco jeszcze wcisnąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 W mojej często jest : dętka, małe pudełko z łatkami i spinka do łańcucha , pompka Topeak RaceRocket HP, telefon, multitool Topeak Allien ll, klucze od domu, opaski zaciskowe, często Buff i czapka pod kask, czasem portfel, zapasowe baterie AA do Garmina. Czasami coś wyjąłem i wkładałem nogawki. Generalnie pakowna torebka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.