Skocz do zawartości

[torba podsiodłowa] Topeak Aero Wedge QuickClip gdzie kupić?

Daroufo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć chciałbym kupić torbę pod-siodłową i wybór padł na Topeak Aero Wedge QuickClip w wersji medium. Ale pytanie gdzie można kupić tą torbę z systemem mocowania QuickClip? Wszędzie jest dostępna ale z paskami co CHYBA jest gorsze. 

Wszędzie jest dostępna ale z paskami co CHYBA jest gorsze. 

Czy ja wiem... mam i nie narzekam na paski, ciekawe czy ta  QuickClip zamontuje się do każdego siodła...

Co do tej pierwszej to pisałem kiedyś recenzję http://www.forumrowerowe.org/topic/117138-torba-podsiodlowa-topeak-aero-wedge-pack-large-recenzja/

Dymcio,gratuluję świetna recenzja a i torba bardzo dobra,kupiłem wersję z paskami w rozmiarze L i wożę w niej kurtkę przeciwdeszczową,pokrowiec przeciwdeszczowy na kask i małego multitoola, ale jak bym się postarał to mógłbym co nieco jeszcze wcisnąć!

W mojej często jest : dętka, małe pudełko z łatkami i spinka do łańcucha , pompka Topeak RaceRocket HP, telefon, multitool Topeak Allien ll, klucze od domu, opaski zaciskowe, często Buff i czapka pod kask, czasem portfel, zapasowe baterie AA do Garmina. Czasami coś wyjąłem i wkładałem nogawki. Generalnie pakowna torebka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...