Grzeslaw Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam, od pewnego czasu poszukuje amortyzatora pod koło 29''. Dziś natrafiłem na tego tego recon'a czy to normalne że po dolaniu oleju się poci? Bo tak wynika z opisu. Oraz czy cena jest odpowiednia? Pozdrawiam serdecznie. http://olx.pl/oferta/rock-shox-recon-gold-29-taper-qr15-prawie-nowy-CID767-ID60Ev1.html Edytowane 25 Maja 2014 przez Grzeslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Ostatnio widziałem nowego Recona Gold TK 29" QR15 na "allebadziew" za 1159zł, wiec jeżeli z tamtym wszystko jest jak deklaruje sprzedawca cena nie jest zła.Pytanie o jakie pocenie chodzi, może być tak że amortyzator zostawia okręgi z powodu obficie nasączonych gąbeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Pytanie ... poco sprzedawać jeszcze nie dotarty widelec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Sprzedaje rower na część z tego co widzę. Odpisał mi że powstają okręgi na lagach z oleju. Więc chyba jest ok i nie będzie to żadna mina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 No to świeżo po serwisie normalne poza tym jak jest nowy, powinien mieć papjury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi