MarekUrbanowicz Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Znalazłem sobie okulary z soczewkami fotochromatycznymi i polaryzacyjnymi jednocześnie. Nie wiedziałem, że coś takiego w ogóle jest. http://sporto.com.pl/pl/p/SHPLUS-RG-4700-REACTIVE-PLUS-Okulary-fotochromatyczne-polaryzacyjne/4065 Fakt, że drogie, ale nie lubię wyjeżdżać po południu z ciemnymi okularami, potem wieczorem za jasno w przeźroczystych, w ciemnych już prawie nie widzę. Przeszedłem drogę od okularów za 20 zł przez 200 do tych. Jak zarysuję to się potnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balik150 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jakie budżetowe okulary polecacie? Mi bardziej niż słońce czy wiatr przeszkadzają małe muszki , szczególnie jak jeżdżę wieczorową porą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Model Arenberg z Decathlona jest w trzech wersjach jeśli chodzi o szkła i wg mnie na muszki byłby w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.