jagd Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ...żeby zrobić coś takiego: >> KLIK << Próbowałem wczoraj całe popołudnie i nic! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 mokra nawierzchnia, lysa guma, miekkie przelozenie i trening, trening, trening... fajny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 filmik jest swietny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozwell Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 o kuuuuuuuuu..... kuku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Rewelacja Ciekawe z czego było podłoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Spoxik....... =) powinien sie zadawać z cwaniakmi którzy bujają sie Betkami i chodzą w dresikach hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ja tak jeżdze w zimie tylko ze troche krócej bo strasznie slisko. Bo nie daleko mnie jest CPN i parking kostką ułożony i jak sniegu napada z tyłu łysa opona i jazda. Fajnie sie tak jeżdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 niezły koleś!! mój qmpel tak umi ale na lodzie a ja też się ucze ale kiepsko jak na razie mi idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.