areksss123 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Witam posiadam rower Merida Scultura 900 i mam problem gdy wjadę w lekkie nierówności lub jak jadę ponad 40 km.h to zaczyna mi w ramie stukać pancerzyk który idzie przez górną rurę dodam zdjęcia żeby było wyraźniej. Gdy jakby go wciskam do środka tzn dociskam do ramy to już nie stuka, co możecie mi poradzić ? tu pancerzyk wchodzi do ramy tu wychodzi z ramy ciezko coś tam w ogóle wepchać bo otwory praktycznie są na styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Może Ci kabel pukać o ramę w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areksss123 Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 tak tak stuka mi w tej górnej rurze w środku pancerz o ramę, tylko nie wiem co z tym zrobić napięcie nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.