kregiel Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Witam, Ostatnio zakupiłem w/w sztukę wraz z mocowaniem na ramę. Chciałem się zapytać doświadczonych użytkowników czy macie może jakiś patent na luzy w uchwycie mocującym? Przy jeździe po płaskiej nawierzchni jest ok, ale wystarczą jakieś wyboje by solidnie słyszeć latanie u-locka Pozdrawiam.
Gruff Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 dodatkowe gumy-oringi na podkowę dajesz takie do jakich masz dostęp i tyle ile trzeba-mi pomogło i na największych dziurach jest cicho ...w te miejsca pod oryginalne:
kregiel Napisano 24 Maja 2014 Autor Napisano 24 Maja 2014 Ciekawe rozwiązanie ;] a powiedz założyłeś je na to wcięcie w tym elemencie który wsuwamy?
zekker Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Tam nie można, bo niby jak wtedy by zamek ryglował?
Gruff Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 co tam nie może jak ja tak mam?! z jednej strony mam1 oring z drugiej 2 i wszystko gra co by nie być gołosłownym:
Rophoe Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Wy tam w Kryptonitach macie jakiś patent w ryglach, aby ten nie stukał o zamek? Pytam się, bo szukam jakiegoś rozwiązania do mojego OnGuarda Pitbull. Wymazane na Tetce
Gruff Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 heh źle zrozumiałem zekker-a, myślałem, że odnosi się do mojego rozwiązania, a mu chodziło o wypowiedź kriegel-a Rophoe- spróbuj może u ciebie też zadziała- nigdy "na żywo" nie widziałem OnGuarda Pitbull
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.