michael26 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Witam.Po dzisiejszej jeździe rowerem w upale w moich spodenkach bawełnianych mam dosyć. Sporo za gorąco w moje 4 litery. Planuję więc kupić fajne spodenki na rower w niskiej cenie. Czy te z linka będą ok? http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb--id_8299222.html Spodenki do dystansów nie większych niż 100km.Nie chcę raczej spodenek z wkładką,ponieważ siodełko mam wygodne, tylko przewiewne i oddychające ;dZ góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabzor Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 dzisiaj kupiłem, dla mnie bomba ( MTB). jedyny minus ( jadna kieszeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael26 Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Dzięki za odpowiedź Mogę liczyć na opinię jeszcze kogoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DajMiBit Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 z 3 tygodnie już jeżdzę w nich i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael26 Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 ok, kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bendezar Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Jeździłeś już? Jak wrażenie. Tyłek się nie poci przesadnie w takie upały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael26 Napisano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 zamówiłem w sklepie internetowym. Przyjdzie mi w środe, w piątek najprawdopodobniej jakiś trip więc napiszę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMJot Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Witam serdecznie. A jak sie mają te spodenki http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb--id_8299634.html do tych wspomnianych wcześniej? Które lepiej kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael26 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Spodenki są bardzo fajne- oddychalny materiał, nie ma 'sauny', są luźne- w końcu to szorty i bardzo wygodne. Do kieszeni zmieściły się bez problemu nawet okulary. Nadają się nie tylko na rower ale nawet do miasta czy na zakupy. Tylko jeśli chodzi o rozmiarówke- mi wg. strony decathlonu wychodził rozmiar M, ale wziąłem L i jest idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.