RegisScott Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Dzień dobry Wydarzyło się coś takiego http://imgur.com/nc2VI4A . Ta "kuleczka" powinna być w środku w kieszonce. Próbowałem to wcisnąć, ale nie da rady albo za lekko próbowałem. Dźwignia do wymiany, czy brać się za rozkręcane ? Wolę zapytać niż zepsuć naprawiając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ta kuleczka powinna być wpięta w tłoczek, jest to zrobione tak, by przy wypadku, nie wyrwało całego tłoka, tylko się rozpięło. Nie jestem pewien ale to powinno sie samo zacisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RegisScott Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Spróbuję wpiąć i dam znać jak poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Najpierw zajrzyj do środka, w tłoczek czy coś tam zgięte nie jest i kula zamiast sie wpiąć, coś będzie zginać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RegisScott Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Trzeba było użyć trochę więcej siły, ale kuleczka znalazła się z powrotem w tłoku dzięki za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.