sonik7824 Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Siema, Mieszkam w Bełżycach i Radomiu i zwykle jeżdże sam na rowerze MTB. Szukam kogoś z Bełżyc lub okolic kto chciałby czasem razem pośmigać na jakieś dłuższe trasy coś ok 100km, później dłuższe gdy będzie kondycja Jestem otwarty na inne ciekawe pomysły dotyczące tripów rowerowych, także zapraszam Adam
sonik7824 Napisano 30 Maja 2014 Autor Napisano 30 Maja 2014 No to już na Radom jest ekipa ogarnięta a Tu w okolicy jest ktoś chętny żeby czasem pośmigać wieczorkiem??
Biszcz Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Ja jestem z Borzechowa, wiec blisko, tylko że też kondycha kiepska, ale nie wolno się poddawać. Wiec jakoś rundkę możemy zrobić.
sonik7824 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Napisano 7 Czerwca 2014 Kondycję zawsze można poprawić Jak najbardziej, przecież na początek można robić krótsze trasy, wszystko jest do ustalenia. Np teraz w Radomiu jeżdże po pracy z takim spoko ziomkiem kręcimy się wieczorami po okolicy tak do północy robiąc 30-60 km. Ostatnio byliśmy nad zalewem Domaniowskim w okolicy pałacu Domaniowskich, wieczorkiem pałac oświetlony,plaża, woda polecam wszystkim bd miał czas na rower w Bełżycach dopiero pod koniec tygodnia- po 12 czerwca @Biszcz daj info na priv to się coś ustali
sonik7824 Napisano 4 Października 2014 Autor Napisano 4 Października 2014 Jutro 5 października planuje wypad po okolicy, Kazimierz dolny lub zalew zemborzycki gdyby ktoś chciał dołączyć to zapraszam. Wyruszamy ok 10 z Bełżyc
sonik7824 Napisano 8 Października 2014 Autor Napisano 8 Października 2014 Wypad był bardzo udany :-) Postanowiliśmy z Piotrkiem pojechać nad Wisłę do Józefowa podążając przez Chodel, po drodze odwiedziliśmy budowany most w Kamieniu i wrócili przez Opole lubelskie do domu. Dzięki Piotrowi mogłem zobaczyć nieczynną kopalnie kamienia i podziwiać zapierający dech w piersiach widok na przepływającą w oddali Wisłę ;p W nadchodzący weekend wypad w Bieszczady aby deko odpocząć i zaczerpnąć świeżego powietrza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.