Qaroll Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z produktami tej marki? Zastanawiam się nad tymi spodenkami, tylko w innym kolorze: http://www.mountainwarehouse.com/running-cycling/shorts-leggings/mens/off-road-2-in-1-bike-shorts-p11292.aspx?cl=BLACK Oglądałem je dzisiaj i wydają się być solidnie wykonane. Pampers jest bardzo gruby, ma odpowiedni kształt, niestety nie spisałem co było na nim napisane - na pewno występowało słowo "gel". W przecenie do kupienia za ~155zł (przecenione z 300zł, jaaasne...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Ogolnie to ten sklep mnie nie przekonal. Wiekszosc rzeczy to najtansze gowno z chin. Nie wiem jak ze spodenkami rowerowymi. Jak kupisz to napisz opinie na forum, bo mam blisko ten sklep Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Dlaczego przecena z 300 zł nie jest możliwa? Jeśli uznać podaną cenę to wyjściowo własnie ok 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qaroll Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Oczywiście, że takie przeceny są możliwe. W tym jednak przypadku moje doświadczenie życiowe każe mi sądzić, że przecena z takiej kwoty to prosty zabieg marketingowy. Kupię jutro te spodenki i pewnie po jakimś czasie pokuszę się o małą recenzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Patrząc na ofertę męskiej odzieży rowerowej są to produkty dziwnego pochodzenia, kalibru marketowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.