Darkwojtek Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam Chciałem się zapytać czy duża jest różnica pomiędzy piastą SHIMANO DURA-ACE HB-9000 a SHIMANO ULTEGRA HB 6800 ? Chce zmienić koła w swojej kolarce i nie wiem jakie piasty kupić a wiem że piasty mają duże znaczenie przy jeździe. Pomoże mi ktoś w podjęciu decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Nie odczujesz zmiany w jeździe, oby dwie chodzą płynnie i lekko. Chyba że cenę masz dobrą na Dura to bież Ale jak cena jest kosmos to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 25 Maja 2014 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 rożnia się wagą i z tego co pamiętam dura ace podobnie jak xtr ma tytanowy bębenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkwojtek Napisano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Czyli jak amatorsko jeżdżę to tego nie odczuje jaką mam piast. A jak kupie większy stożek/obręcz to jest szansa że szybciej się rozpędzę i lepiej będzie mi się jechało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.