bacha9994 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Witam, mam zamiar zacząć swoją przygodę z rowerem szosowym. Przymierzam się do zakupu mojej pierwszej szosówki. Nigdy wcześniej nie miałam takiego roweru, dlatego czy mógł by ktoś kto się na tym zna ocenić ten rower pod względem technicznym?? Mam okazje kupić ten rower za ok 2000 zł używany z przebiegiem 2000km, czy jest wart tej ceny?? Jest to rower MERIDA THEOREMA 909 CARBON Waga 7,8 kg Rama- CARBON ROAD Widelec- THEOREMA ULTEGRA LITE CARBON korba- SHIMANO ULTEGRA Kaseta- SRAM PG 1070, 10 speed Manetki- SHIMANO ULTEGRA Przerzutka przód- SHIMANO DURA ACE Przerzutka tył- SHIMANO ULTEGRA Dźwignie hamulca- SHIMANO ULTEGRA FLIGHT DECK Hamulce- SHIMANO ULTEGRA Łańcuch- SRAM Kierownica- ITM MASTER BLASTER Stery- FSA CARBON Mostek- BBB Sztyca- CARBON Siodło- SELLE ITALIA SLR, 135 g. Piasty- MAVIC KSYRIUM SSC Szprychy- MAVIC KSYRIUM SSC Obręcze- MAVIC KSYRIUM SL SSC Opony- VITTORIA RUBINO PRO TECH 700x23c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbas187 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 pewnie że jest wart! za 2000 to normalnie można używkę dostać, ale na Tiagrze, nie Ultegrze i do tego karbonowa, cena naprawdę super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 na pewno igła, nigdy nie bity, jeździła zakonnica, nie paląca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.