Skocz do zawartości

[rama] Specialized Stumpjumper FSR Comp M5 + Fox Triad

adhed

Rekomendowane odpowiedzi

151240677_1_644x461_rama-specialized-stu

Witam serdecznie, 

Mam na sprzedaż rewelacyjną ramę Specialized Stumpjumper FSR Comp M5. Roweru nie trzeba chyba nikomu przedstawiać, jest to legenda rowerów górskich, świetna geometria, która zadowoli każdego fana dwóch kółek. 

Rama jest zadbana, posiada normalne ślady użytkowania, ale naprawdę stan lakieru jest bardzo dobry i każdy chyba powie, że za takim rowerem by się na pewno obejrzał do tyłu! 

Jeździ się na niej rewelacyjnie. Kupiłem ją z całym zestawem latem zeszłego roku, jeździłem na niej zaledwie kilka miesięcy, aż teraz żałuję, że tylko tyle, ale w chwili obecnej nie jest mi taki rower potrzebny, bo poszedłem w stronę wyścigów, a tam Hardtail sprawdza się generalnie lepiej. 

Rower zbudowany na tej ramie nadaje się do prawdziwej, górskiej jazdy z maksymalną dawką przyjemności. Stumpjumperem można podjechać i zjechać prawie wszędzie, geometria daje nam ogromne pole do popisu. Proszę sobie pooglądać recenzje, czy filmy z udziałem Stumpy'ego - ten rower ma duszę!

Teraz trochę suchych faktów o ramie:

ROZMIAR M

Cena: 2100zł

- rama Stumpjumper FSR Comp M5

- mocowanie DMD Direct Mount F na przednią przerzutkę

- zamienny hak tylnej przerzutki

- tylko pod hamulce tarczowe

- skok 120mm

- pod koła 26" oczywiście

- dodaję oryginalne stery CaneCreek

Rama z damperem FOX Triad, z 3-stopniową regulacją tłumienia (lock-out, otwarty, pro-pedal)

Fox pracuje bardzo ładnie, jeżdżenie na nim to czysta przyjemność! Żaden olej nie ucieka, nie poci się.

Rama bez żadnych ukrytych wad, wszystko działa jak należy. 

Dołączam kartę gwarancyjną. Proszę pamiętać, że Specialized daje dożywotnią gwarancję na swoje ramy.

Naprawdę jest to sprzęt godny polecenia każdemu kto szuka wielkiej frajdy z jazdy, gorąco polecam!

Rama leży nieużywana już od listopada. Myslałem, że złożę rower na lato, ale jednak bez sensu żeby korzystał z niego zaledwie kilka razy w miesiącu, więc go sprzedaję.

Mam na sprzedaż także amortyzator przedni Fox Float 120 RL który był oryginalnie z tym rowerem.

Sprzedaję także pozostałe części, jeśli znajdzie się chętny na więcej rzeczy to oczywiście będą zniżki.

Z chęcią wykonam więcej zdjęć, proszę tylko napisać :)

151240677_5_644x461_rama-specialized-stu

151240677_6_644x461_rama-specialized-stu

151240677_8_644x461_rama-specialized-stu

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...