ravy Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Hej, zabieram się za zakup nowego roweru. Ponieważ prawdopodobnie wydam na niego niemałą kwotę, chciałbym mieć możliwość sprawdzenia sprzętu. Czy moglibyście polecicie jakieś miejsca z dużą możliwością wyboru / możliwością sprowadzenia konkretnego modelu i przetestowaniem roweru? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Łatwiej nam będzie jak określisz jakiego typu rowerz potrzebujesz. Z reguły rowery do DH kupuje się w innych sklepach niż do rowery na wycieczki po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drkalbar1 Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ja byłem w kilku sklepach. Wektor na Jana Pawła. Skiteam na Karolkowej, Set sport na Obozowej, Active bike na Meander oraz Kross na Leszno i Sportsales. Wszędzie mila obsługa ale tylko w skiteamie miałem fizycznie możliwość jazdy rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Polecam Airbike na Ursynowie przy KEN, odradzam sklep na Kasprowicza po stronie nieparzystej numeracji, bo są dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.