pawelwch Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Czesc. Jako ze nie znam sie na rowerach i ich składaniu,zgłaszam sie do Was własnie z takim odniesieniem. Otóż. Chciałbym sobie złozyc rower szosowy z ostrym kołem. Mam przeznaczony na to budżet w wysokosci około 700zł(częsci nie koniecznie musza byc nowe). Sprawa wyglada tak ze rame juz mam i chciałbym jakos podobierac komponenty,tylko nie wiem jak i nie wiem ktore Pytanie brzmi nastepujaco. Czym sie kierowac,jak dobierac te poszczegolne elementy? Czy moze ktos byłby chetny mi pomoc przy złozeniu takiego roweru?
ALen Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 no chyba właśnie dobry dział tylko tytuł trochę myli napisał "Chciałbym sobie złozyc rower szosowy z ostrym kołem"
ALen Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 Najpierw pokaż ta rame co masz i zadawaj bardziej konkretne pytania
pawelwch Napisano 23 Maja 2014 Autor Napisano 23 Maja 2014 Rama aktualnie tak sie prezentuje: http://pokazywarka.pl/u9zpsl/ Polecicie jakas korbe jednorzędowa do 100zł ?
grzegosz Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 To nie jest ta pseudo bianchi z allegro? haki się nie nadają do składania ostrego, bo jak chcesz napiąć łańcuch?jak się chce coś zrobić, to się najpierw trzeba dowiedzieć, jak i z czego to zrobić.
barbapapa11 Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 Niby moze zalozyc napinacz. Zawsze sie da tylko wg. Mnie to ladnie nie wyglada Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka
grzegosz Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 napinacz to se może założyć...w ostrym NIGDY ŻADNYCH NAPINACZY, w singlu można, ale nie w ostrym.tyle w temacie.
barbapapa11 Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 Zawsze da sie cos wymyslic. Najwyzej jakis napinacz na sztywno zapinany, ktory sie nie bedzie ruszal. Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.