Skocz do zawartości

[rower] Specialized STUMPJUMPER - co to za model?

Maciej878

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trudno wycenić, po pierwsze koła 26" w tego typu rowerach odchodzą do lamusa, po drugie ma nietypowy damper, w ub. roku widziałem wyższy model wystawiony na aukcji za 6000, ale nie wiadomo czy zszedł ....

Napisano

Właśnie, bez takich numerów.

"Śmierdzi" tu.

Kolega używany wypasiony rower dostał... Zapewne znajomy wyjeżdżał do Nowej Zelandii i nie miał jak go zabrać...

Napisano

Jezeli pisze ze rower jest.legal to taki jest i mozna to sprawdzic ja.nie naklaniam ciebie do kupna prosilem o kilka slow na temat tego sprzetu i jego wycene wiec daruj sobie zbedne.komentarze kolego jezeli nie chcesz pomoc w temacie

Napisano

Chcę żeby forum było czyste.

Rusz tyłek do stacjonarnego sklepu, takie na pewno w Bydgoszczy są.

Tu Twoje pytania budzą złe skojarzenia. 

Pewnie chodzi o to że zazdroszczę takiego prezentu.

Napisano

Heh tak tez myslalem ok zrobie aukcje dzisiaj

Albo po prostu dodam tutaj w.dziale.sprzedam

Albo po prostu dodam tutaj w.dziale.sprzedam

Napisano

Z paragonem to ja go nie.dostalem niestety ale jest.mozliwosc spr. Numerow w.bazie danych.policji.i.mysle ze to rozwieje watpliwosci

• Mod Team
Napisano

Brak tego roweru w bazie polskiej policji niczego nie wyjaśnia.

PS.

Proszę pisać poprawnie po polsku i zapoznać się z zasadami interpunkcji oraz znakami diakrytycznymi.

Napisano

po pierwsze koła 26" w tego typu rowerach odchodzą do lamusa

:laugh:  :laugh:

To chyba za dużo powiedziane. Jeszcze zdążysz zajezdzić niejeden rower zanim odejdą, jeśli w ogóle tak się stanie.

Patrząc na ilość rowerów poruszających się po naszych ulicach i lasach (a nie tych stojących po wystawach sklepowych) to nadal koło 26" jest w przygniatającej większości.

Nietypowy damper w Specu to "typowe" ;) Co nie znaczy że niedostępne i nie do serwisowania ;)

Co do roweru to bardzo zacny i niejeden tutaj na forum chciałby taki mieć.

Cenę faktycznie trudno podać, szukaj w ogłoszeniach podobnych rowerów, no i kwestię pochodzenia roweru faktycznie pasowało by wyjaśnić.

Napisano

Więc w jaki sposób mam wyjaśnić kwestie pochodzenia skoro nie mam rachunku i spr. na policji też jest niewystarczające? to czego kupujący wymaga? czy to nie przesada?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...