Skocz do zawartości

[Rower] Focus Black Falls - dobra cena?

am32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Kupiłem dziś na allegro swój pierwszy rower od czasu kiedy to dostałem bmx-a na komunie, a upłynęło od tego czasu kuupę lat :)

trochę mnie poniosło bo nie sądziłem że aż tyle wydam na używany rower. możecie ocenić czy nie przepłaciłem  ( 1 875 zł)? zdjęcia są pod opisem roweru

http://allegro.pl/rowerfocus-cross-54cm-21-5-magura-deore-xt-jaknowy-i4241592753.html

Napisano

Linka z licytacji oglądał znajomy który prowadzi sklep rowerowy. Mówił że niby wart jest około 2700zł. Tylko że nie wiadomo jaki stan,itp. Ale coś mi się wydaję ze przepłaciłem  :icon_redface:

Napisano

Jak napiszę że się nie opłacało ot i tak nic nie zrobisz już ;P

Tak serio to sam nie wiem.
Opis w stylu amortyzator z łozyskami maszynowymi powoduje oplucie monitora ale ogólnie jesli wszystko sprawne to nie ma tragedii.

Napisano

Nie rozumiem Waszej uszczypliwości :)  pytałem właściciela  sklepu rowerowego więc tak zupełnie w ciemno nie kupiłem. Chciałem po prostu małą opinie specjalistów z Waszego forum :icon_wink:

• Mod Team
Napisano

Mało kto ( a nawet nie powiem kto) najpier robi a później sie pyta czy dobrze zrobił :P i poczytaj regulamin ... dobrze radze.

Napisano

No trudno, kupił to kupił ale po co głupie komentarze, nie możecie po prostu napisać czy dobrze zrobił czy źle?? czy tak ciężko wam napisać tylko się nabijać?? pewnie każdy z was popełnił błąd, a człowiek się uczy na błędach.

Napisano

Nie no bez jaj, pochwalić? po prostu ochrzan od żony dostałem i zacząłem wątpić czy moja jedyna słuszna decyzja była dobra :laugh: GIANT84 jestem w szoku że tyle tu tak "dziwnie" nastawionych ludzi, wiecej luzu chłopaki :icon_wink:

Napisano

Licytacje mają to do siebie, że czasem w emocjach można posunąć się o krok za daleko :) no, ale to już historia, a rower jeśli w dobrym stanie, wszystko sprawne, że tylko siadać i jechać to nie ma co się przejmować. Minie trochę czasu żona ochłonie ;) przejedzie się i będzie ok. To tylko pieniądze na coś trzeba wydać, a swoje pasje trzeba rozwijać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...